Ελλάδα

Την Τετάρτη 02/03 η κηδεία της Μαριέττας Γιαννάκου

Η πρώην υπουργός Επικρατείας τα τελευταία χρόνια είχε δώσει μεγάλες μάχες για την υγεία της

Parallaxi
την-τετάρτη-02-03-η-κηδεία-της-μαριέττας-γι-888945
Parallaxi

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου θα συντελεστεί η κηδεία της της πρώην υπουργού Επικρατείας Μαριέττας Γιαννάκου που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter από την οικογένειά της, η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 15:00 στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο.

Σημειώνεται ότι η κυρία Γιαννάκου τα τελευταία χρόνια είχε δώσει μεγάλες μάχες για την υγεία της, ενώ είχε και σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Τον περασμένο Ιούνιο είχε νοσηλευτεί ξανά στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, ενώ τον Σεπτέμβριο νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού λόγω επιπλοκών της πανδημίας του κορονοϊού.

Μια από τις πιο νηφάλιες, ψύχραιμες και συγκροτημένες φωνές της ελληνικής πολιτικής ζωής που πρωτοστάτησε στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Η Μαριορή (Μαριέττα) Γιαννάκου ήταν νευρολόγος–ψυχίατρος, πολιτικός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε στέλεχος κυβερνήσεων καθώς διετέλεσε υπουργός Παιδείας, υπουργός Υγείας, ενώ υπήρξε και ευρωβουλευτής με τη ΝΔ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα).

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα