Top

Το απίστευτο θέαμα της επιστροφής των στρωμάτων του Ιπποκρατείου

Στρώματα πετάχθηκαν από το Ιπποκράτειο παράνομα στο δήμο Εχεδώρου.

Parallaxi
το-απίστευτο-θέαμα-της-επιστροφής-των-731253
Parallaxi

Ένα απίστευτο περιστατικό μεταδώθηκε χθες από τα social media της ομάδας Εχεδώρου Φύσις του Δήμου Δέλτα. Ένα φορτηγό του δήμου μετέφερε και έριξε στο χώρο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου παλιά στρώματα του νοσοκομείου που είχαν πεταχθεί παράνομα μέσα στα όρια του δήμου στο Γαλλικό Ποταμό. 

Η λεζάντα που συνόδευε την επιχείρηση ήταν:

….Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
….ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ… ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Τα στρώματα επιστράφηκαν με αυτό το ”θεαματικό”  τρόπο και με μια ανάρτηση που θύμιζε εκδικητική πράξη στην αυλή του νοσοκομείου, ώστε να γίνει ειδική επεξεργασία και να καταστραφούν αλλού, σε συνεννόηση όπως έγραψε στην ανάρτηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου. 

Το ζήτημα τώρα είναι να διερευνηθεί με ποιανού ευθύνη τα στρώματα πετάχτηκαν παράνομα στο δήμο Δέλτα, αν γνώριζε η διοίκηση του Νοσοκομείου ότι θα γινόταν, αν θα υπάρξουν κυρώσεις στην εταιρία που το έκανε με εισαγγελική έρευνα και αν υπήρχε άλλη δυνατότητα από το να επιστρέψουν έτσι στο νοσοκομείο αλλά και γιατί επιλέχθηκε αυτή η μετάδοση όλης αυτής της επιχείρησης με αυτό τον τρόπο όπου κάτω από την ανάρτηση πολίτες σε μια μορφή αρένας σχολιάζουν με απίστευτες εκφράσεις κόντρας.

Η ομάδα Εχεδώρου Φύσις ανακάλυψε την παράνομη ρίψη από την εταιρία που ανέλαβε να τα μεταφέρει, βρήκε τα αποδεικτικά στοιχεία και η Διοίκηση του νοσοκομείου αναγκάστηκε να το παραδεχτεί και να πάρει πίσω τα στρώματα τα οποία πρέπει τώρα να μεταφερθούν από τις υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης στα όρια του δήμου του οποίου ανήκε το νοσοκομείο.

Η λογική του να μετατρέπονται περιοχές στα δυτικά σε απέραντες χωματερές της πόλης είναι συνήθης όμως τώρα που τίποτε πια δεν μένει κρυφό ίσως ήρθε η ώρα να πληρώνει καθένας για όσα παράνομα διαπράττει.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα