Ελλάδα

Το Μαξίμου σχεδιάζει περισσότερες εσωτερικές πτήσεις από 18 Μαΐου

Η κυβέρνηση σχεδιάζει την αύξηση των εσωτερικών πτήσεων από τις 18 Μαΐου, όταν δηλαδή θα «ανοίξουν» και οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα. 

Parallaxi
το-μαξίμου-σχεδιάζει-περισσότερες-εσ-453896
Parallaxi

Σύμφωνα με την Καθημερινή, το Μαξίμου σχεδιάζει την αύξηση των εσωτερικών πτήσεων από τις 18 Μαΐου, όταν δηλαδή θα «ανοίξουν» και οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εξετάζεται σοβαρά η παραπάνω ημερομηνία ώστε να μπουν νέες πτήσεις που θα εξυπηρετούν το κοινό πολύ ευρύτερα και όχι μόνο για συγκεκριμένους λόγους όπως συμβαίνει σήμερα – για παράδειγμα ο αυστηρά επαγγελματικός.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία της 18ης Μαΐου ανέφερε και ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καραμανλής μιλώντας στον ΣΚΑΪ, βάζοντας στο τραπέζι και την εναλλακτική ημερομηνία της 25ης Μαΐου. Η απόσταση μιας εβδομάδας, είτε πιο νωρίς είτε πιο αργά, είναι κάτι που στη φάση που βρισκόμαστε δεν μπορεί να αποφευχθεί, καθώς όλα είναι ρευστά και εξαρτώνται από την εξέλιξη της νόσου.

Οσον αφορά το πρωτόκολλο που θα ισχύσει για τις πτήσεις αναμένονται οδηγίες και από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Λοιμώξεων, καθώς οι κανόνες στις αερομεταφορές είναι κοινοί.  

*Με πληροφορίες από Καθημερινή

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα