Διεθνή

Το Netflix αναζητά αεροσυνοδό για ένα από τα ιδιωτικά του τζετ

Τι πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι - Δίνει αμοιβή έως και 385.000$

Parallaxi
το-netflix-αναζητά-αεροσυνοδό-για-ένα-από-τα-930712
Parallaxi

Έχετε πάθος να βρίσκεστε στον αέρα και επιθυμείτε να εργαστείτε ως μέλος πληρώματος; Ή μήπως λατρεύετε το Netflix; Τι θα λέγατε, λοιπόν, να εργαστείτε για τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα και να πετάτε;

Το τμήμα αεροπορίας του Netflix –κι όμως υπάρχει- αναζητά αεροσυνοδό για ένα από τα ιδιωτικά αεροσκάφη του με έδρα τον Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Εκτός από τις συνήθεις αρμοδιότητες, ο αεροσυνοδός με έδρα το Σαν Χοσέ θα συντηρεί και θα προμηθεύει την αποθήκη.

Το Netflix αναφέρει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να «επιδεικνύουν επαγγελματισμό ανά πάσα στιγμή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης» και τονίζει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενστερνιστούν την κουλτούρα του streamer και να είναι σε θέση «να λειτουργούν με λίγη καθοδήγηση».

Παράλληλα, ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να μπορεί να βοηθήσει την Netflix Aviation να παρέχει «εμπιστευτικές αεροπορικές μεταφορές» αλλά και να εκτελεί τη δουλειά του με «διακριτικότητα», όπως σημειώνει η εταιρεία.

Σύμφωνα με το CNBC, η Netflix δεν προσφέρει συγκεκριμένη αμοιβή για τον ρόλο, ωστόσο, αναφέρει ότι οι συνολικές αποδοχές για παρόμοιες θέσεις στην αγορά κυμαίνονται μεταξύ 60.000 και 385.000 δολαρίων.

Η τελική αμοιβή θα καθοριστεί από «ένα ευρύ φάσμα παραγόντων», συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων και της εμπειρίας, αναφέρει η εταιρεία.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα