Αθλητισμός

Το πρόβλημα στον αγκώνα έθεσε νοκ άουτ τον Τσιτσιπά από το ATP Finals

Άδοξα ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Έλληνας τενίστας.

Parallaxi
το-πρόβλημα-στον-αγκώνα-έθεσε-νοκ-άουτ-454284
Parallaxi
Εικόνα – Στιγμιότυπο Βίντεο Youtube

Άδοξα ολοκλήρωσε την παρουσία του στο ATP Finals ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας και νικητής στη διοργάνωση το 2019, αποφάσισε να μην κατεβεί στον αγώνα με τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης (17/11) λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον αγκώνα τον τελευταίο καιρό.

Ήδη τα σημάδια… εγκατάλειψης είχαν διαφανεί από την προπόνηση της Τρίτης, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ λίγες ώρες αργότερα επισημοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει την προσπάθειά του. Σημειωτέον ότι ο Τσιτσιπάς είχε αποσυρθεί λόγω του ίδιου προβλήματος και απ’ την πρεμιέρα του στο τουρνουά του Παρισιού. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταβεί στη Βασιλεία προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων καθώς υπάρχει ανησυχία για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο 23χρονος τενίστας ολοκληρώνει τη σεζόν στο νούμερο 4 στον κόσμο με highlight τη συμμετοχή στον πρώτο του τελικό Grand Slam απέναντι στον Τζόκοβιτς στο Roland Garros. Επίσης, κατέκτησε τον πρώτο Masters (1000άρι) τίτλο του στο Μόντε Κάρλο, ενώ πήρε το τρόπαιο και στη Λυών.

Τη θέση του στη διοργάνωση θα πάρει ο Βρετανός Κάμερον Νόρι, ο οποίος θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης (17/11) τον Ρουντ. Ήδη από το τουρνουά είχε αποσυρθεί και ο Ματέο Μπερετίνι, τη θέση του οποίου πήρε ο πρώτος αναπληρωματικός Γιάνικ Σίνερ. Μάλιστα, ο νεαρός Ιταλός, πέτυχε και νίκη επί του Χούμπερτ Χούρκατς. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Πολωνός. Για το λόγο αυτό κλήθηκε εσπευσμένα στο Τορίνο ο Ασλάν Καράτσεφ.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα