Ελλάδα

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην εκλογική περιφέρεια Β’ Θεσσαλονίκης

Δείτε αναλυτικά.

Parallaxi
το-ψηφοδέλτιο-του-συριζα-πσ-στην-εκλογ-876525
Parallaxi

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε τα ονόματα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο στην Β΄Θεσσαλονίκης:

ΑΥΓΕΡΗ ΔΩΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΑΒΑΝΑ ΜΑΓΔΑ

ΓΑΪΤΑΡΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΡΑΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΩΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΑ-ΒΙΟΛΑ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

ΡΑΒΝΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΙΝΑΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΑΥΓΕΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ)

Γεννήθηκε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και είναι κάτοικος της Νέας Κερασιάς του δήμου Θερμαϊκού. 

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος Master από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Α.Π.Θ..

Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Από τις 14-7-2019 έως τις 9-9-2020 διετέλεσε Αναπληρώτρια Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για θέματα Μακεδονίας-Θράκης. 

Από τις 9-9-2020 είναι Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Διετέλεσε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής-Προανακριτικής για την ΄΄σκευωρία της σκευωρίας΄΄ της NOVARTIS.

Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Γαλλοφωνίας.

Η δημοσιογραφική της πορεία απαρτίζεται από 24 χρόνια μάχιμης δημοσιογραφίας στις εφημερίδες ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄, ΄΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ΄΄, σε περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς, στο ΄΄tvxs.gr΄΄, από εκατοντάδες ώρες ερευνών, ρεπορτάζ και τηλεοπτικών εκπομπών στην ΕΡΤ3. 

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι παντρεμένη. 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκα το 1979 και κατάγομαι από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησα από το Τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σήμερα φοιτώ στο Μεταπτυχιακό Τμήμα της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π. με τίτλο ΄΄Σπουδές στην Αγωγή΄΄.

Από το 2005 εργάζομαι στη Δημόσια Εκπαίδευση. Έχω διδάξει σε μονάδες Ειδικής Αγωγής καθώς και σε ΚΕΔΔΥ (σημερινά ΚΕΔΑΣΥ). Έχω επίσης εργαστεί σε Σχολικές Μονάδες μειονοτικών περιοχών του Νομού Ξάνθης. Ακόμα έχω εργαστεί ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων στο Σ.Δ.Ε. Διαβατών (Σχολείο της Φυλακής). Σήμερα εργάζομαι στο 8ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης. 

Κατά την φοίτηση μου στο Πανεπιστήμιο υπήρξα Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών. Στην συνέχεια ως εργαζόμενος εκλέχθηκα  Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης καθώς και Γραμματέας του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ξάνθης. Ακόμα εκλέχθηκα Ταμίας και Γραμματέας της Ε΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Θεσσαλονίκης. Από το 2017-2022 υπηρέτησα ως μέλος του Γενικού Συμβουλίου και  της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ο.Θ. (Ένωση Δημοσίων Οργανισμών Θεσσαλονίκης).

Είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη.

ΓΑΒΑΝΑ ΜΑΓΔΑ

Η Μάγδα Γαβανά είναι Γενική/Οικογενειακή γιατρός, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ., Επιδημιολόγος και μεταδιδακτορική ερευνήτρια στην Ιατρική Α.Π.Θ. σε θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Δημόσιας Υγείας. Είναι μέλος της Γραμματείας του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και διετέλεσε Αναπλ. Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ (ΕΟΔΥ). 

Γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, το Άδενδρο, τη Χαλάστρα. Στα εφηβικά της χρόνια έζησε στην Ξάνθη και τα Νέα Μουδανιά. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ. το 1996, από όπου πήρε και το Διδακτορικό της το 2009, ενώ έκανε μεταπτυχιακό στην Επιδημιολογία στη Σχολή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου. 

Διδάσκει σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και ασχολείται ερευνητικά με την πανδημία Covid19 και άλλα μεταδοτικά νοσήματα, την εμβολιαστική κάλυψη και τους παράγοντες κινδύνου στον ελληνικό πληθυσμό.

Εργάστηκε στη Νέα Μάδυτο και τη Βόρεια Χαλκιδική και από το 2009 υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας.

Είναι παντρεμένη με το Στάθη Γιαννακόπουλο και ζουν στη Νέα Μηχανιώνα με τα δύο τους παιδιά.

ΓΑΪΤΑΡΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Γεννήθηκε στη Δυτική Γερμανία από γονείς μετανάστες και είναι κάτοικος του χωριού Προχώματος του δήμου Χαλκηδόνος.

Είναι απόφοιτος του ΓΕΛ Προχώματος και είναι πτυχιούχος της νοσηλευτικής σχολής Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη σε Κ.Ε.Κ. (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης) στο νομό Κοζάνης. Έχει αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο του εμπορίου, της κατασκευής και της κυκλικής οικονομίας.

Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος/υπεύθυνη πωλήσεων στον τομέα των δομικών υλικών. Είναι μέλος της γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Είναι πρόεδρος του ΤΟ.Π.ΦΥ του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων.

Στα πλαίσια της πολιτιστικής της δραστηριότητας έχει εντάξει αξιοσημείωτη δράση από νεαρή ηλικία στον πολιτιστικό σύλλογο ΄΄Οδυσσέας Προχώματος΄΄ και σε άλλους πολιτιστικούς συλλόγους. Ακτιβίστρια με δράση σε συλλόγους αλληλεγγύης. 

Το 2015 συμμετείχε στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου ως υποψήφια βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης. 

Το 2019 συμμετείχε στις περιφερειακές και βουλευτικές εκλογές. 

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο  Αθανάσιος  Γκιουλέκας  είναι  Αρχιτέκτονας  Μηχανικός, ελεύθερος  επαγγελματίας  με  τεχνικό  γραφείο  στον  Λαγκαδά. 

Είναι  γιος  του  επιπλοποιού  Γεωργίου  Γκιουλέκα  και της Σοφίας  Γκόσιου. 

Αποφοίτησε  από  την  Αρχιτεκτονική  Σχολή του Πολυτεχνείου του Τορίνο της Ιταλίας τον  Μάρτιο  του 1985. 

Είναι  μέλος  του  Συλλόγου  Αρχιτεκτόνων  Θεσσαλονίκης  (Σ.Α.Θ.), Ενεργειακός  Επιθεωρητής  και  εκτιμητής ακινήτων και  πρώην  συνεργάτης της  Εμπορικής Τράπεζας.

Ως  ελεύθερος  επαγγελματίας  συμμετέχει  ενεργά  στους  συνδικαλιστικούς  φορείς  των  μηχανικών και ειδικότερα  των ελεύθερων επαγγελματιών. 

Εξελέγη  μέλος  της  Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Είναι  ιδρυτικό  μέλος του  Συλλόγου  Μηχανικών  Μελετητών  Επαρχίας  Λαγκαδά (Σ.Μ.Μ.Ε.Λ.), του Συλλόγου  Διπλωματούχων  Μηχανικών Δήμου Λαγκαδά και μέλος του Πανελληνίου  Συλλόγου  Ολιστικής  Αρχιτεκτονικής (Σ.ΟΛ.ΑΡ.).

Είναι αναπληρωματικό μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Β΄ Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε κατά διάφορες χρονικές περιόδους συντονιστής της Ο.Μ. Λαγκαδά, ειδικός γραμματέας του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά (Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ)  και ιδρυτικό μέλος ομάδας χιονοδρομίας (ALPIS).

ΓΚΟΥΡΑΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1963 και κατοικεί στον Χορτιάτη.  Εργάστηκε ως Βοηθός Φαρμακοποιού και σήμερα είναι Συνταξιούχος.

Είναι  εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και  επικεφαλής Δημοτικής παράταξης στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη  Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ  Πυλαίας-Χορτιάτη.

Μέλος  Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων Ολοκαυτώματος Χορτιάτη.

Εκλεγμένη  δημοτική σύμβουλος  του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη 2014-2019. 

Μέλος του Δ.Σ του Γ.Ν Γ. Παπανικολάου  2015-2019.

Κουβαλώντας  βαριά οικογενειακή παράδοση η οποία έχει τις ρίζες της  στο Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη το 1944, εντάχθηκε από τα  νεανικά της χρόνια  στην Αριστερά  και τους αγώνες της.  Όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει σε κινήσεις πολιτών και κινήματα για τα τοπικά θέματα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη όσο και για τα υπερτοπικά θέματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Από το 2002 ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση  αναδεικνύοντας θέματα ποιότητας ζωής των πολιτών, προστασίας των Δημόσιων Αγαθών, του περιβάλλοντος και των ευάλωτων πολιτών καθώς και την προστασία και ανάδειξη της Ιστορικής μνήμης  και της Πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΚΩΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΑ ΒΙΟΛΑ

Γεννήθηκα το 1984 στην Κορυτσά και μεγάλωσα στη Φλώρινα. Από το 2010 κατοικώ στη Θέρμη με τον Γιώργο και τα δυο μας παιδιά. Είμαι διδάκτωρ του τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ. και εργάζομαι ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΚΕΤΑ). Παρούσα στους κοινωνικούς αγώνες και έχοντας αναλάβει υπεύθυνες θέσεις στο κόμμα, θεωρώ πως μπορώ να συμβάλλω στο κοινοβουλευτικό έργο.

 

Στην ΄΄οικονομική ανάπτυξη για λίγους΄΄ της Δεξιάς αντιπαραθέτουμε την ΄΄οικονομία για την κοινωνία΄΄, που ξεκινά με τη συμμετοχή των πολιτών από τις τοπικές κοινότητες και φτάνει στον κεντρικό δημοκρατικό σχεδιασμό για την ικανοποίηση των πραγματικών κοινωνικών αναγκών. 

 

Ως νέα γυναίκα, μητέρα και εργαζόμενη γνωρίζω τα αδιέξοδα της γενιάς μου. Θα δώσω την κρίσιμη μάχη ως εκπρόσωπός σας μέσα από τις τάξεις του μεγαλύτερου κόμματος της Αριστεράς. Σε μια αντιπροσωπευτική Δημοκρατία, όπου ο πολίτης έχει παραμεριστεί από τα κέντρα αποφάσεων, να γεφυρώσουμε αυτό το χάσμα με τη δική μας φωνή στο κοινοβούλιο.

  

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Πλαστικός χειρουργός,   διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ..

Γεννήθηκα στην Έδεσσα και ζω στην Θεσσαλονίκη. Η οικογένειά μου ήταν αριστερών πεποιθήσεων, με εξορίες και φυλακίσεις του πατέρα μου.

Απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ., ειδικεύτηκα στην Πλαστική Χειρουργική και μετεκπαιδεύτηκα στην Γερμανία.  

Είμαι διδάκτωρ στην Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ.. 

Διετέλεσα διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής στα Νοσοκομεία: Παναγία, Άγιο Παύλο και Γ. Παπανικολάου. 

Σήμερα είμαι  ελεύθερος επαγγελματίας. 

Μέλος της Ελληνικής,  Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής.

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του  Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου (2016-2019).

Μέλος στο πειθαρχικό συμβούλιο του Ι.Σ.Θ..

Από μαθητής  δηλώνω παρών στους αγώνες   για κοινωνική δικαιοσύνη  μέσα από τον χώρο της Αριστεράς. 

Συνεργάτης  του Κοινωνικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης.

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (2019) με την παράταξη ΄΄Κοιτάμε μπροστά΄΄.

Υποψήφιος βουλευτής  Σύριζα-ΠΣ  Β΄ Θεσσαλονίκης (2019).

Μέλος  της Ελληνικής Ένωσης  για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας και  της ΄΄Νέας επιτροπής  πολιτικής΄΄ της.

Μέλος της γραμματείας  της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Β΄ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνος για την υγεία. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

Γεννήθηκα τον Νοέμβριο του 1986 στη Θεσσαλονίκη και είμαι κάτοικος του χωριού Στίβος του Δήμο Βόλβης. 

Είμαι απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων.

Από το 2004 ανέπτυξα έντονη  δράση σε όλο το φάσμα του αγροτικού τομέα. 

Διετέλεσα Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Νομού Θεσσαλονίκης από το 2008 έως το 2010.

Από το 2009 δραστηριοποιούμαι στον τομέα παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης βιολογικών αγροτικών προϊόντων στην οικογενειακή επιχείρηση  με την επωνυμία ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ-ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ στον Οικισμό Πλατεία του Δήμου Βόλβης. 

Είμαι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Β’ Θεσσαλονίκης από το 2017.

Στα πλαίσια των σπουδών μου απονεμήθηκε Βραβείο Επιχειρηματικού Σχεδίου από το Κέντρο Επιχειρηματικών Σπουδών του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια του  MONEY SHOW FORUM είχα λάβει  την τιμητική διάκριση για την προσφορά στην ανάπτυξη της Επαρχίας Λαγκαδά σε εκδήλωση με θέμα ΄΄ΓΥΝΑΙΚΑ από την τοπική κοινωνία στην κοινωνία της καταξίωσης΄΄.

ΡΑΒΝΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννήθηκα στην Άσσυρο όπου τελείωσα την μέση εκπαίδευση. Αποφοίτησα από τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας). Εργάστηκα στη ΣΤΑΓΕΡ-ΕΛΛΑΣ-ΕΛΒΟ (1982-1997), στην οικονομική Διεύθυνση για δέκα χρόνια και συγκεκριμένα στο τμήμα Προϋπολογιστικό-Απολογιστικό κόστος και Ε.Π.Α. (Ελληνική Προστιθέμενη Αξία).

Από το 1997 έως και σήμερα εργάζομαι στη Δ.Ο.Υ. Λαγκαδά.

Από το 2003 έως το 2005 διατέλεσα προϊστάμενος του τμήματος φορολογίας εισοδήματος.

Το 2006 εκλέχτηκα Δήμαρχος του Δήμου  Ασσήρου με ποσοστό 56% του εκλογικού σώματος.

Το 2008 έως το 2012 είμαι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του συνδέσμου Ο.Τ.Α. μείζονος Θεσσαλονίκης, σημερινός ΦΟΣΔΑ.

Το 2010 ήμουν υποψήφιος Δήμαρχος του  Δήμου Λαγκαδά όπου η παράταξη μου πήρε το 19% του εκλογικού σώματος.

Το 2011 επέστρεψα στη υπηρεσία μου, την Δ.Ο.Υ. Λαγκαδά στη θέση του προϊσταμένου φορολογίας εισοδήματος όπου εργάζομαι έως σήμερα.

Από το 2021 μέλος της γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Β΄ Θεσσαλονίκης. 

Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά την Ελισάβετ και τον Μιχάλη.

ΣΥΝΑΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Γεννήθηκα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης το 1953. Το επάγγελμά μου ήταν αγρότης μέχρι το 2010 και τώρα είμαι συνταξιούχος. Από το 1976 ήμουν μέλος του ΚΚΕ και από το 1989 μέλος του Συνασπισμού της Αριστεράς και πλέον μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και συντονιστής της Ο.Μ. Καλοχωρίου. Από το 1977 ήμουν πρόεδρος για μια δεκαετία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλοχωρίου. Από το 1985 διετέλεσα πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού για πέντε χρόνια και επίσης, κατά την ίδια περίοδο, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου για μια δεκαετία. Διετέλεσα, επίσης, πρόεδρος του Συλλόγου Ακτημόνων Καλοχωρίου για πέντε χρόνια. Το 1982 εκλέγομαι για πρώτη φορά Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Καλοχωρίου και παραμένω εκλεγμένος στο Κοινοτικό Συμβούλιο μέχρι το 2002. Έκτοτε παραμένω ενεργός πολίτης για να συμβάλλω στην αντιμετώπιση όλων των κατά καιρούς προβλημάτων του τόπου μου.

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 

Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος Τριαδίου Θέρμης. 

Χημικός Μηχανικός, με Μεταπτυχιακό στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό και πολυετή διακρατική εμπειρία. 

Ως Διευθυντής της Ανατολικής Α.Ε. στήριξε την Αυτοδιοίκηση σε θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας, καινοτομίας και τοπικής ανάπτυξης.   

Μέλος της διοίκησης του Τ.Ε.Ε. στην Κεντρική Μακεδονία και πανελλαδικά.

Υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο Θέρμης ως πρόεδρος φορέων, δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη ΄΄Παρέμβαση Πολιτών΄΄.

Από τον Ιανουάριο 2015 εκλέγεται Βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης προωθώντας λύσεις για την τοπική κοινωνία.

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και Μέσων Ενημέρωσης.

Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας 2016-2019.

Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με κύρια ευθύνη των θεμάτων: ενεργειακής και κλιματικής πολιτικής, ιδιωτικοποιήσεων και υπερκερδών στην ενέργεια, πολιτικών για το φυσικό περιβάλλον, την ανακύκλωση, το νερό, τη ρύπανση, τα δάση και την πρόληψη δασικών πυρκαγιών, τον χωρικό σχεδιασμό, την κυκλική οικονομία και την παραγωγική ανασυγκρότηση.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα