Διεθνή

Το Τέξας σπάει τα ρεκόρ μολύνσεων

Το Τέξας, ενώ βρισκόταν σε εξαιρετικά επιδημιολογικά επίπεδα δέχτηκε σοβαρές πιέσεις να ανοίξει την βιομηχανία του με αποτέλεσμα την έκρηξη μολύνσεων

Parallaxi
το-τέξας-σπάει-τα-ρεκόρ-μολύνσεων-623637
Parallaxi

Καθώς η Αμερική σημείωσε χθες νέο ρεκόρ μολύνσεων, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των επιδημιολόγων που μιλούν πια και για πιθανότητα 100000 κρουσμάτων την ημέρα, το Τέξας είναι η πολιτεία με τις περισσότερες νέες μολύνσεις.

Την Πέμπτη, τουλάχιστον 6 πολιτείες κατέγραψαν ημερήσιο απολογισμό- ρεκόρ, σύμφωνα με τους ΝΥΤ. Αυτό συνέβη σε Αλαμπάμα, Αϊντάχο, Μιζούρι, Μοντάνα, Όρεγκον και Τέξας. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στο Τέξας, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς καταγράφηκαν 10.900 νέες μολύνσεις, αριθμός ρεκόρ για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα.

Ο δρ. Φάουτσι επισημαίνει πως: «Όποια πολιτεία έχει σοβαρό πρόβλημα θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά το κλείσιμο ξανά».

Οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία του Τέξας απαγορεύεται να δεχτούν επισκέπτες, ούτε καν να περπατήσουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων και βρίσκονται σε πλήρη απομόνωση.

Το Τέξας, ενώ βρισκόταν σε εξαιρετικά επιδημιολογικά επίπεδα δέχτηκε σοβαρές πιέσεις να ανοίξει την βιομηχανία του με αποτέλεσμα την έκρηξη μολύνσεων που σήμερα μοιάζει εκρηκτική. Το βίντεο του BBC εξηγεί τι συνέβη.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα