Top

Συγκεντρώσεις και πορείες κατά του εργασιακού νομοσχέδιου στη Θεσσαλονίκη

Σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Parallaxi
συγκεντρώσεις-και-πορείες-κατά-του-ερ-773788
Parallaxi

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες κατά του εργασιακού νομοσχεδίου που ψηφίζεται στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη έχουν προγραμματιστεί για σήμερα έξι απεργιακές συγκεντρώσεις.

Στο άγαλμα Βενιζέλου συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, στην Καμάρα οργανώσεις, συλλογικότητες, εξωκοινοβουλευτική αριστερά, άτομα του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου.

Η πορεία ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου, κατευθύνθηκε στην Αγίας Σοφίας, στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν στην οδό Τσιμισκή και στην Ίωνος Δραγούμη για να καταλήξουν στο ΥΜΑΘ.

Στις 11:00 μπροστά στο Εργατικό Κέντρο συγκεντρώθηκαν μέλη της ΕΔΟΘ και του ΣΥΡΙΖΑ και στη συμβολή των οδών Εγνατία με Αγ. Σοφίας πραγματοποιήθηκε το κάλεσμα της ΟΚΔΕ και της ΕΕΔΥΕ.

Το απόγευμα δύο είναι οι συγκεντρώσεις, στις 19.00 στο άγαλμα Βενιζέλου του ΠΑΜΕ και στην Καμάρα εξωκοινοβουλευτική αριστερά και άτομα του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Έτσι, τα λεωφορεία θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 13:00 έως και τις 17:00, διάστημα στο οποίο θα κινούνται στους δρόμους της πόλης με προσωπικό ασφαλείας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα