Ελλάδα

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Bρέθηκε το πτώμα του 27χρονου που αγνοείτο στη Χαλκιδική

Τραγικό φινάλε για το νεαρό Γάλλο.

Parallaxi
τραγικη-εξελιξη-bρέθηκε-το-πτώμα-του-27χ-500022
Parallaxi

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση ενός νεαρού μιας και εντοπίστηκε νεκρός περίπου δύο μήνες μετά την εξαφάνισή του στην Χαλκιδική.  

Ο λόγος για τον 27χρονο Γκιγιόμ Ματαρέλι, Γάλλο τουρίστα, που βρέθηκε στη Σιθωνία Χαλκιδικής για ένα μουσικό φεστιβάλ και τα ίχνη του χάθηκαν στις 26 Αυγούστου.

Το πτώμα εντοπίστηκε να επιπλέει στον Κατηγιώργη ήταν σε προχωρημένη σήψη και για την ταυτοποίηση κρίθηκε αναγκαία η λήψη DNA. Εκτιμάται ότι ο νεαρός έχασε τον προσανατολισμό του ή έπεσε στη θάλασσα το βράδυ μετά τη λήξη του φεστιβάλ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κατηγιώργη Πηλίου και Σκιάθου, δηλαδή 330 χλμ μακριά από το σημείο που τον είχαν δει για τελευταία φορά.

Από τη λήψη DNA που έγινε επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες των αρχών καθώς δεν υπήρχε κάποιος αγνοούμενος στον Βόλο, τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία.

Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας είχε στο πόδι του ένα μεγάλο σημάδι, που οδηγούσε από την αρχή στα στοιχεία του.

Για τις έρευνες μεγάλη έμφαση δόθηκε και στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αζάπικου και της νησίδας Πούντα, όπου ψαράς ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα πως είδε στη θάλασσα έναν όγκο να επιπλέει, που του έμοιαζε με άνθρωπο. 

Σύμφωνα με το εφημερίδα, η μητέρα του Φλοράνς και ο πατριός του Μπερτραντ Γ. ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές στην Ελλάδα, ότι ο γιος τους δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι.

Ο Γκιγιόμ Ματαρέλι γεννήθηκε στη Γαλλία και σπούδασε οικονομικά στην Μπεζανσόν, όπου και διέμενε. Αγαπούσε ιδιαίτερα την ηλεκτρονική μουσική γι’ αυτό και βρέθηκε στο συγκεκριμένο φεστιβάλ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα