Ελλάδα

Tραγωδία στο Λουτράκι: Για «κυνήγι θησαυρού» οι 4 άνδρες που βρέθηκαν νεκροί

Ποια ήταν τα 4 άτομα που έχασαν τη ζωή τους.

Parallaxi
tραγωδία-στο-λουτράκι-για-κυνήγι-θησα-596589
Parallaxi

Εξετάζεται το σενάριο τα 4 άτομα που έχασαν τη ζωή τους σε παλιό Γερμανικό καταφύγιο στο Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου, να έψαχναν για λίρες ή αρχαία και ενδεχομένως να βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Την εκτίμηση αυτή έκανε ο δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, το ενδεχόμενο η γυναίκα του ενός εκ των 4 ατόμων που βρήκε τραγικό θάνατο, να γνώριζε το σημείο και μάλιστα να τους είχε πάει εκείνη με το αυτοκίνητό της, αφού στο σημείο δεν βρέθηκε κάποιο όχημα, εξετάζουν οι αρχές.

Ποια ήταν τα 4 άτομα που έχασαν τη ζωή τους 

Σύμφωνα με το loutraki365.gr. πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη ξενώνα ηλικιωμένων, το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι, ηλικίας 49 ετών κάτοικο Λουτρακίου, έναν συνταξιούχο ηλικίας 70 ετών κάτοικο Λουτρακίου, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση κοντά στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, έναν 35χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στο Λουτράκι, κάτοικο Λουτρακίου και έναν υπάλληλο συνεργείου αυτοκινήτων ηλικίας 38 ετών, κάτοικο Ισθμίας.

Υπενθυμίζεται ότι, οι άνδρες φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από τα καυσαέρια της γεννήτριας, που είχαν μαζί τους καθώς δεν πρόλαβαν να βγουν από το καταφύγιο, το οποίο βρίσκεται σε βάθος 20 μέτρων.

Με πληροφορίες από  loutraki365.gr.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα