Ελλάδα

Τροχαία ατυχήματα έχουν προκληθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας EVA

Σε Κοζάνη και Σάμο - Υπάρχουν τραυματίες.

Parallaxi
τροχαία-ατυχήματα-έχουν-προκληθεί-εξ-900114
Parallaxi

Τροχαία ατυχήματα έχουν σημειωθεί την Κυριακή (06/11) εξαιτίας της κακοκαιρίας EVA που έχει γίνει αισθητή σε διάφορα σημεία της χώρας.

Κοζάνη: Αυτοκίνητο ανετράπη 

Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου, έξω από την Κοζάνη, στον δρόμο προς Κοίλα.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ υπήρχε βροχόπτωση και το οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό, ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Από τη σύγκρουση υπάρχουν υλικές ζημιές στο όχημα, ενώ το τραυματισμένο άτομο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα στον Κέδρο Σάμου

Tέσσερα άτομα απεγκλωβίστηκαν, τραυματισμένα από ΙΧ αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας πέφτοντας σε χαράδρα στην περιοχή Κέδρος της Σάμου.

Οι τραυματίες παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ. Για την διάσωση και απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν δύο γυναίκες και δύο παιδιά (γιαγιά, κόρη και εγγόνια).

Σύμφωνα με πληροφορίες η οδηγός του αυτοκίνητου εξαιτίας της έντονης ολισθηρότητας του οδοστρώματος, από την κακοκαιρία EVA που πλήττει το νησί, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε χαράδρα.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ, SKAIGR- SAMOS 24

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα