Top

Τσανακλίδου για Μενδώνη: “Συγκάλυπτε τον Λιγνάδη. Μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας”

"Περίμενα να ακούσω την παραίτηση της υπουργού πολιτισμού" δήλωσε.

Parallaxi
τσανακλίδου-για-μενδώνη-συγκάλυπτε-725744
Parallaxi

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm μίλησε η Τάνια Τσανακλίδου και την εκπομπή “Εφαρμογή Θεσσαλονίκη”, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου.

«Περίμενα να ακούσω την παραίτηση της υπουργού πολιτισμού αντ’ αυτού έχω μείνει Εμβρόντητη από τον κυνισμό τον αμοραλισμό και την γελοιότητα αυτής της μοχθηρής γυναίκας» ανέφερε αρχικά η κ. Τσανακλίδου.

«Περίμενα μία συνέντευξη τύπου που θα εξηγούσε τους περίφημους λόγους που τοποθέτησαν το Λιγνάδη στο Εθνικό και μια αξιοπρεπή παραίτηση που θα άρμοζε στο θεσμικό τους ρόλο» πρόσθεσε.

«Η κα Μενδώνη συγκάλυπτε το Λιγνάδη και κατακεραύνωνε όσους αποκάλυπταν τις φρικιαστικές του πράξεις χρεώνοντας τους πολιτική σκοπιμότητα» τόνισε εξοργισμένη με όσα άκουσε στην συνέντευξη τύπου.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ελεεινό κάποιον άλλο καλύπτει πάνω από αυτήν η κυρία Μενδώνη. Η υπουργός μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας, μας εμπαίζει. Πόσα σκουλήκια πάτησαν στα όνειρα των παιδιών τάζοντας τους πράγματα για να ασκήσουν πάνω τους τις άθλιες ορέξεις τους» σημείωσε μεταξύ άλλων στην συνέχεια η κ. Τσανακλίδου.

Πηγή: thessnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Κύμα αντιδράσεων κατά Μενδώνη μετά την αποποίηση ευθυνών για Λιγνάδη

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα