Ελλάδα

Τσίπρας: «Οι αγώνες έχουν και νίκες και ήττες»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να του δώσει συγχαρητήρια για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Parallaxi
τσίπρας-οι-αγώνες-έχουν-και-νίκες-και-1010495
Parallaxi

«Χρειαζόμαστε άμεσα αλλαγές, τα συλλογικά μας όργανα θα αποφασίσουνε», είναι το μήνυμα του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα, Κυριακή (21/05).

«Οι αγώνες έχουν και νίκες και ήττες, θα γίνει σύγκλιση των οργάνων. Πρέπει να κάνουμε όλες τις αλλαγές. Οι αγώνες έχουν και νίκες και ήττες. Ευχαριστώ από καρδιάς τους ψηφοφόρους και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν αυτή τη δύσκολη μάχη», ανέφερε στη σύντομη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας.

Όπως πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «το εκλογικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για το ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κ. Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του οι αγώνες έχουν και οι νίκες και ήττες τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα».

«Ο εκλογικός κύκλος, ωστόσο, δεν έχει ακόμα τελειώσει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου», τόνισε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα