Top

Τσιτσιπάς: «Θα κάνω το εμβόλιο για να έχω μια κανονική ζωή»

Τι απαντά για τις πολυσυζητημένες απόψεις του για τον κορονοϊό και τα Harrods.

Parallaxi
τσιτσιπάς-θα-κάνω-το-εμβόλιο-για-να-έχ-818743
Parallaxi

«Θα εμβολιαστώ σίγουρα φέτος. Θα το κάνω για να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Το Πρωινό”.

Ο Έλληνας τενίστας, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην πολυσυζητημένη δήλωσή του σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και τα Harrods. Όπως είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σίγουρα μέσα στη χρονιά θα κάνει το εμβόλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=whcxCX1GU48

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Και να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ δεν είμαι γιατρός. Είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη όταν έχει να κάνει με ιατρική. Ό,τι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τένις είμαι καλύτερος σε σχέση με την ιατρική. Θα εμβολιαστώ σίγουρα φέτος. Θα το κάνω για να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή. Έχει ενοχλήσει τους πάντες όλο αυτό με τον Covid» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο ίδιος στη συνέχεια ανέφερε πως δεν έχει μετανιώσει για όσα έχει δηλώσει, όπως για παράδειγμα η ανάρτηση για τα Harrods.

Ο ντόρος γύρω από τα ξεσπάσματά του

Σχετικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε κυρίως στο US Open υπογράμμισε ότι «είμαι κάποιος που μου αρέσει να παίρνω το χρόνο μου. Όταν έχω κερδίσει ένα σετ 6-0, δεν νομίζω ότι με συμφέρει πάρα πολύ. Το έχω κάνει και σε τέτοιες περιπτώσεις».

Για τα ξεσπάσματά του κατά τη διάρκεια των αγώνων, είπε πως «υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει ντροπή για πράγματα που έκανα. Μέσα από αυτές τις στιγμές μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο στο μέλλον».

Για την αντιπαλότητά του με τον Μεντβέντεφ

«Είναι πολύ σταθερός ως παίκτης. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και με εκπλήσσει πως με αυτό το είδος τένις καταφέρνει να κερδίζει. Δεν είναι βαρετό, αλλά είναι μονοδιάστατο. Το κάνει πολύ καλά. Ίσως να είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή, και ο Ζβέρεφ έχει δείξει μια πιο σταθερή πορεία».

Μάρεϊ: Έχασα τον σεβασμό μου προς τον Τσιτσιπά

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από όλους

«Θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους, αλλά πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο. Οι διαφορές είναι σε λεπτομέρειες».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα