Διεθνή

Τζόκοβιτς: Πήγε σε φωτογράφηση όντας θετικός στον ιό

Νέα στοιχεία προκαλούν σάλο στο διαδίκτυο.

Parallaxi
τζόκοβιτς-πήγε-σε-φωτογράφηση-όντας-θ-471801
Parallaxi
Εικόνα Facebook Novak Djocovic

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δραστηριότητα του Νόβακ Τζόκοβιτς τις ημέρες που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Με βάση τα δικαστικά έγγραφα, ο κορυφαίος τενίστας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, ωστόσο έως τις 30 Δεκεμβρίου «δεν είχε πυρετό, ή συμπτώματα του αναπνευστικού τις προηγούμενες 72 ώρες».

Σάλος σε κάθε περίπτωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Σέρβος έκανε φωτογράφηση για τη γαλλική εφημερίδα στις 18 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, χθες κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι στις 16 και 17 Δεκεμβρίου ο ίδιος είχε δώσει το παρών σε εκδηλώσεις- μεταξύ άλλων με παιδιά- όπου οι παρευρισκόμενοι δεν φορούσαν μάσκες, εντός κλειστού χώρου.

Στα δικαστικά έγγραφα δεν διευκρινίζεται αν η 16η Δεκεμβρίου ήταν η ημέρα που έκανε το PCR test ή που πήρε τα αποτελέσματα που έδειχναν ότι είχε μολυνθεί από τον ιό, ή αν αμφότερα έγιναν την ίδια ημέρα.

Σημειώνεται ότι το θέμα της απέλασης του Τζόκοβιτς, ή της εν τέλει συμμετοχής του στο πρώτο Γκραν Σλαμ του 2022, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες από Guardian, iefimerida 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα