Διεθνή

Βερολίνο: Συναγερμός σε σχολείο – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται.

Parallaxi
βερολίνο-συναγερμός-σε-σχολείο-ισχυ-610836
Parallaxi
Εικόνα αρχείου

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται στην οδό Rummelsburg του Βερολίνου, μετά από συναγερμό που σήμανε σε σχολείο.

«Λίγο μετά τις 10:00 χτύπησε ο συναγερμός στο Max-Taut-Oberstufenzentrum. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τον λόγο» δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Berliner Zeitung.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τη γύρω περιοχή κι όπως μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ δεν βγαίνουν πλέον άνθρωποι από το κτίριο, αν και κάποιοι μαθητές στέκονται απ’ έξω. Στο σχολείο έχουν σπεύσει στο μεταξύ και άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, ενώ ένας χρήστης έγραψε στο Twitter: «Βρισκόμαστε στο σχολείο κι έχουμε ταμπουρωθεί», σύμφωνα με τη Bild.

Περίπου δύο ώρες αργότερα κι αφού ελέγχθηκαν όλοι οι χώροι, δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο. Οι μαθητές, ωστόσο, παραμένουν στις αίθουσες κι η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει σημάνει λήξη του συναγερμού. Στο σημείο έχουν σπεύσει και περίπου 25 μέλη της πυροσβεστικής και ομάδων διάσωσης για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες σε πιθανούς τραυματίες.

Πηγή: CNN, iefimerida.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα