Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Έρχονται νέες συλλήψεις

Η μητέρα της ανήλικης θα περάσει τη νύχτα στη ΓΑΔΑ, κατηγορούμενη για μαστροπεία.

Parallaxi
βιασμός-12χρονης-έρχονται-νέες-συλλήψε-899481
Parallaxi

Καταιγισμός εξελίξεων έχει προκύψει στον απόηχο της συγκλονιστικής υπόθεσης του Κολωνού,για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης, με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να σοκάρουν.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) θα περάσει τη νύχτα η μητέρα της ανήλικης, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (12/10), μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος της από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Η γυναίκα κατηγορείται μεταξύ άλλων και για διακεκριμένη μαστροπεία, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τα πάντα. Η ίδια, φέρεται να δηλώνει μάλιστα πως «Δεν γνώριζε το παραμικρό», παρόλο που το παιδί της βίωνε για καιρό έναν εφιάλτη.

Σημειώνεται, ότι εντοπίστηκαν χρηματικά ποσά στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να εξεταστεί εάν και τα υπόλοιπα 8 παιδιά της οικογένειας έχουν υποστεί κακοποίηση.

Στο μεταξύ, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται πολύ σύντομα και νέες συλλήψεις.

Λύτρας: Τα χρήματα βρέθηκαν στον λογαριασμό της χωρίς να το γνωρίζει

Ο γνωστός δικηγόρος Αποστόλης Λύτρας ανέλαβε, με τη συνάδελφο του Ασπασία Ταραχοπούλου, την εκπροσώπηση της μητέρας της 12χρονης.

Ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι, η εμπλοκή της μητέρας της 12χρονης συνίσταται σε κάποια μηνύματα, που είχε ανταλλάξει με τον 53χρονο προσωρινά κρατούμενο και σε δύο εμβάσματα με μικροποσά στο λογαριασμό της.

Χωρίς να γνωρίζει τη δικογραφία, όπως είπε ο κ. Λύτρας, τα χρήματα βρέθηκαν στο λογαριασμό της μητέρας της ανήλικης, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Όπως είπε ο συνήγορος, η 12χρονη είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της και είχε δώσει τον τραπεζικό της λογαριασμό στον κατηγορούμενο, ο οποίος της έβαλε τα δύο μικροποσά, 20 με 25 ευρώ. Είμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα, θεωρώ ότι είναι κύκλωμα, θα είναι και άλλοι οι κατηγορούμενοι» εκτίμησε σχετικά.

Δηλώσεις έκανε και η δικηγόρος της οικογένειας Ασπασία Ταραχοπούλου, ξεκαθαρίζοντας ότι, «δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη» για να συμπληρώσει ότι «συνεργαζόμαστε με τον κ. Λύτρα και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε».

Πρόσθεσε δε πως «η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, δεν γνώριζε για τα εμβάσματα και πως θέλει να αυτοκτονήσει, φοβούμενη μήπως της πάρουν τα παιδιά».

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη της μητέρας της 12χρονης

«Συνελήφθη με ένταλμα, απογευματινές ώρες, σήμερα (12-10-2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονη ημεδαπή, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα».

πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα