Ελλάδα

Βιασμός 4χρονου: «Όλα ψέματα» λέει ο φερόμενος ως παιδοβιαστής πατέρας

Ως συνεργός κατηγορείται και η γιαγιά του μικρού αγοριού και μητέρα του 38χρονου

Parallaxi
βιασμός-4χρονου-όλα-ψέματα-λέει-ο-φερ-938511
Parallaxi

Απάντηση στις κατηγορίες για το φρικτό έγκλημα του συστηματικού βιασμού του 4χρονου γιου του για το οποίο κατηγορείται έδωσε ο πατέρας του μέσω της συνηγόρου του, υποστηρίζοντας ότι όλοι οι ισχυρισμοί εις βάρος του είναι ψευδείς, ενώ κατηγόρησε τη σύζυγό του ότι θέλει να του πάρει το παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι ως συνεργός κατηγορείται και η γιαγιά του μικρού αγοριού και μητέρα του 38χρονου κατηγορούμενου. Την καταγγελία έκανε στις Αρχές η μητέρα του παιδιού.

«Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και από τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που το αποδεικνύουν», αναφέρει η Μαρία Χατζηχαρίση, δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Μάλιστα, η υπεράσπισή του επικαλέστηκε ως αποδεικτικό στοιχείο για την αθωότητά του την ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία όπως υποστηρίζει δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού.

«Αποκορύφωση της δόλιας αυτής συμπεριφοράς της μητέρας αποτέλεσε η καταγγελία για βιασμό του παιδιού από τον πατέρα, η οποία είναι απολύτως ψευδής, όπως προέκυψε από την έκθεση του αρμοδίου ιατροδικαστή, που διενεργήθηκε αμέσως μόλις υποβλήθηκε η καταγγελία, καθώς και από άλλα στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία που σχηματίζεται και που προέρχονται από την έρευνα των αρμοδίων δικαστικών αρχών. Η μητέρα τελεί σε γνώση του ψευδούς της καταγγελίας της», δήλωσε η κ. Χατζηχαρίση.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα