ΒΙΝΤΕΟ: Ανατριχιάζουν τα νέα ντοκουμέντα από την φωτιά στο Μάτι

Σοκάρουν οι διάλογοι των πυροσβεστών και όσα έρχονται στο φως.

Parallaxi
βιντεο-ανατριχιάζουν-τα-νέα-ντοκουμέ-438697
Parallaxi
Κεντρική Εικόνα Στιγμιότυπο Βίντεο

Νέα ντοκουμέντα που σοκάρουν από την τραγωδία στο Μάτι έφερε στο φως η μεγάλη έρευνα του Αλέξη Παπαχελά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ανατριχίλα προκαλούν οι διάλογοι των πυροσβεστών μεταξύ τους την ώρα που γραφόταν η τραγωδία αλλά και οι εκκλήσεις των πολιτών στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης.

Οι μαρτυρίες και τα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσιάστηκαν από τον δημοσιογράφο φανερώνουν τα κρίσιμα λάθη αποκαλύπτοντας το μέγεθος της καταστροφής από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ξέσπασε η φωτιά.

Στους διαλόγους και τις μαρτυρίες που έρχονται στο φως ακούγονται χαρακτηριστικά από τα πρώτα λεπτά «Αν η φωτιά περάσει τη χαράδρα δεν μπορούμε να την κρατήσουμε με τίποτα» και «Έχει καεί πολύς κόσμος να ξέρεις».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής για τις νέες αποκαλύψεις για το Μάτι.

«Τα ντοκουμέντα που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του γνώριζαν για τους νεκρούς στο Μάτι και το απέκρυψαν όταν έκαναν την περιβόητη συνέντευξη τους», αναφέρει ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.

Στην ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής τονίζει ότι «δεν πρόκειται μόνο για επίδειξη κυνισμού και αναλγησίας, αλλά για συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των πολιτών».

«Οι πολιτικές ευθύνες του πρωθυπουργού είναι δεδομένες. Οφείλει να τις αναλάβει!

Σε κάθε περίπτωση θα τις αποδώσουν οι πολίτες. Δεν ξεχνούν», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

*Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ και ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα