Επικαιρότητα

ΒΙΝΤΕΟ: Χιονισμένες περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη

Σοχός, Ασκός, Βερτίσκος στα λευκά.

Parallaxi
βιντεο-χιονισμένες-περιοχές-γύρω-από-880953
Parallaxi
Στιγμιότυπο Βίντεο

Η κακοκαιρία-εξπρές χτύπησε και τη Θεσσαλονίκη με περιοχές όπως ο Σοχός, ο Ασκός και ο Βερτίσκος να ντύνονται στα λευκά.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας χιόνισε και στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών και στη Δορκάδα. Σε όλα αυτά τα σημεία επιχειρούν αποχιονιστικά μηχανήματα.

Στο μεταξύ, στη Χαλκιδική χιονίζει στο βόρειο τμήμα του Νομού από τη Γαλάτιστα προς τον Πολύγυρο, την Αρναία, τη Βαρβάρα και τον Ταξιάρχη. Αποχονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε όλα τα αντίστοιχα οδικά δίκτυα. Στις Σέρρες αποχιονισμός γίνεται στην Άνω Βροντού, το Ροδολίβος και την Αμφίπολη, ενώ στην Ημαθία το βράδυ σημειώθηκε χιονοθύελλα στο Βέρμιο και την Καστανιά. Τα αποχιονιστικά δούλευαν μέχρι τα ξημερώματα και αυτή τη στιγμή οι δρόμοι είναι καθαροί. Στον κάμπο της Ημαθίας επικράτησαν ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι πλέον έχουν εξασθενήσει.

Δυνατοί άνεμοι επικράτησαν και στην Περιφερειακή Ενότητα του Κιλκίς, ενώ η έντασή τους έφτασε τα 7 με 8 μποφόρ. Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν στις Μουριές και επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική.

Στις Περιφερειακές Ενότητες Πέλλας και Πιερίας δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα