Βίντεο-ντοκουμέντο για την εξαφάνιση Έλληνα ναυαγοσώστη

Το βίντεο που περιπλέκει την υπόθεση.

Parallaxi
βίντεο-ντοκουμέντο-για-την-εξαφάνιση-607954
Parallaxi

στιγμιότυπο ναυαγοσώστη

Ένα βίντεο- ντοκουμέντο τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας, έρχεται να περιπλέξει την υπόθεση που αφορά στην εξαφάνιση του 34χρονου ναυαγοσώστη, Γιάννη Οικονομόπουλου.

Το βίντεο είναι το πρώτο που δημοσιοποιείται μετά την εξαφάνιση του 34χρονου και δημιουργεί μια σειρά από ερωτήματα.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 18 Φεβρουαρίου, ο Έλληνας ναυαγοσώστης χάθηκε από το σπίτι του. Το κινητό του έμεινε στην φόρτιση και το πρωινό του άθικτο ήταν στον φούρνο.

Όταν η σύντροφός του επέστρεψε στο σπίτι, βρήκε την πόρτα ανοικτή.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από την ημέρα της εξαφάνισής του, ένας άνδρας φαίνεται να φορά ακριβώς τα ρούχα του Γιάννη, καθώς περπατά με ένα μόνο παπούτσι στο πεζοδρόμιο της Ίστερν Άβενιου, στο Λονδίνο, λίγα μέτρα από την κατοικία του αγνοούμενου.

Η ώρα είναι 14:11μ.μ. Ο άνδρας εμφανίζεται να περπατά φορώντας μόνο το ένα αθλητικό του παπούτσι, ενώ στο αριστερό του πόδι έχει μόνο μια λευκή κάλτσα. Το άλλο υπόδημα δεν έχει εντοπιστεί.

Η σύντροφός του αλλά και η αστυνομία θεωρούν πως πρόκειται για τον αγνοούμενο και όχι για κάποιον που φορά παρόμοια ρούχα. Το μπουφάν είναι ακριβώς αυτό που έλειπε από το διαμέρισμά του.

Η φιγούρα κινείται δυτικά. Η θεία του Γιάννη θεωρεί πως πρόκειται για τον ίδιο, ωστόσο φίλος του παρουσιάζεται διστακτικός.

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίζεται ο άνδρας βρίσκεται νοσοκομείο.

«Είμαι σίγουρη ότι είναι ο Γιάννης», λέει η σύντροφός του Μαλίνα Μπιστριτσεάνου.« Το ίδιο σίγουρη είναι και η Βρετανική Αστυνομία. Γνώριζα πολύ καλά όλα του τα ρούχα και παπούτσια και γι’ αυτό το λόγο ήταν πολύ εύκολο για μένα να περιγράψω στην Αστυνομία τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ιδιαίτερο μπουφάν που φοράει με το νούμερο 13 στο ένα μανίκι. Μπορώ να αναγνωρίσω, επίσης, τον τρόπο που περπατάει. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι περπατάει φορώντας μόνο το ένα παπούτσι. Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της».

Οι έρευνες των αστυνομικών

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί έλεγξαν το σπίτι και έψαξαν το ιστορικό κλήσεων και μηνυμάτων στο κινητό του τηλέφωνο, και πήραν μαζί τους την οδοντόβουρτσά του για να λάβουν γενετικό υλικό. Ερεύνησαν όλα τα νοσοκομεία.

Τον τελευταίο χρόνο, ο 34χρονος από την Πάτρα συζούσε με τη σύντροφό του στη συνοικία Ίλφορντ. Στις 18 Φεβρουαρίου, η Μαλίνα Μπιστριτσεάνου, γύρισε στο σπίτι όπως ο σύντροφός της έλειπε.

Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα μάρκας Adidas, λευκά αθλητικά παπούτσια, μαύρο μπουφάν με πορτοκαλί κύκλο στον ώμο και πιθανόν θαλασσί καπέλο με το σήμα «ΝΥ». Έχει ύψος 1.80 και είναι εύσωμος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα