Top

ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός του ΟΑΣΘ βρίζει και απειλεί ηλικιωμένο επιβάτη

Νέο περιστατικό λεκτικής βίας από οδηγό του ΟΑΣΘ σε επιβάτη

Parallaxi
βιντεο-οδηγός-του-οασθ-βρίζει-και-απει-750856
Parallaxi

Ένα νέο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, δείχνοντας έναν οδηγό λεωφορείου να επιτίθεται σε επιβάτη, αυτήν τη φορά σε ηλικιωμένο που έκανε λάθος στην στάση που ήθελε να κατέβει. Ο οδηγός ενός λεωφορείου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη διαπληκτίζεται έντονα με έναν ηλικιωμένο επιβάτη, που προφανώς έχει κάνει λάθος στην στάση στην οποία θέλει να κατέβει.

«Εγώ έκανα λάθος που δεν κατέβηκες ή εσύ; Σκάσε δεν έχει στάση σου είπα. Ποιος έκανε λάθος;».

Ο μαινόμενος οδηγός που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε σταματήσει το λεωφορείο μόνο και μόνο για να επιτεθεί στον ανήμπορο να αντιδράσει επιβάτη, ισχυρίζεται πως ο ηλικιωμένος είχε βρίσει τη μητέρα του και μάλιστα στα ρωσικά ώστε να μην γίνει αντιληπτός. «Έβρισες μάνα εσύ; Έβρισες μάνα;

-Όχι

-Θα σου δώσω μια μπάτσα και η μισή θα πάει χαμένη. Ηλίθιε…».

Ο σωματώδης οδηγός φαίνεται πως έχει πάρει ακόμα και το μπαστούνι του ηλικιωμένου που στηρίζεται στην πόρτα. Ο ηλικιωμένος μάταια προσπαθούσε να κατέβει καθώς μετά και την φραστική επίθεση από τον οδηγό είναι ταραγμένος και όχι σε ιδιαίτερη καλή κατάσταση. Ο οδηγός που προφανώς φοβάται ότι θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα εάν ο ηλικιωμένος κατεβαίνοντας καταρρεύσει, του επιβάλλει να παραμείνει παρά τη θέλησή του στο λεωφορείο.

«Άμα δεν είσαι καλά δε θα βρίζεις. Έλα κάτσε στο κάθισμα, δεν καταλαβαίνεις; Θα φύγεις μόνο αν είσαι καλά. -Καλά είμαι».

Ο οδηγός εξαγριώνεται και με τον επιβάτη που βιντεοσκοπεί το απαράδεκτο περιστατικό και τον απειλεί.

«Βίντεο τραβάς τώρα; Θα σου πω κι εσένα».

Μέσα σε ένα 48ωρο δύο περιστατικά ρατσιστικής συμπεριφοράς μέσα σε λεωφορεία από οδηγούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάτι που προκαλεί τουλάχιστον ανησυχία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα