Επικαιρότητα

ΒΙΝΤΕΟ: Το αστείο του Τσίπρα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου που έγινε χθες.

Parallaxi
βιντεο-το-αστείο-του-τσίπρα-για-τον-αλέ-435453
Parallaxi

Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ έγινε χθες το βράδυ και μεταδόθηκε ζωντανά από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ονομαστικά όλους τους υποψηφίους και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.

Στη λίστα των ονομάτων ήταν και εκείνο του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος προστέθηκε στη μάχη του κυβερνώντος κόμματος μόλις πριν από λίγες μέρες.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να αστειευτεί όταν τον κάλεσε για να τον παρουσιάσει (μετά το 41.10):

«Αν και κάποιοι είπαν ότι δεν χωρούν πολλοί Αλέξηδες, εντούτοις εγώ είμαι μεγαλόψυχος, θα καλέσω τον Αλέξη Γεωργούλη, έναν από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς», σημείωσε.

Παράλληλα, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και να συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Συζητώντας µε τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ για την πιθανότητα να είµαι υποψήφιος αναγνώρισα ότι το πρώτιστο ενδιαφέρον τους είναι να καταφέρουµε να κάνουµε πράγµατα για τον τόπο µας, όχι να αντιπαρατεθούµε µε γηπεδικούς όρους στους απέναντι, όποιοι κι αν είναι αυτοί», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα