Διεθνή

Βραζιλία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα 10 μέτρων – 4 νεκροί

Δεκάδες τραυματίες.

Parallaxi
βραζιλία-λεωφορείο-έπεσε-σε-χαράδρα-10-968002
Parallaxi

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Βραζιλία, όταν λεωφορείο που μετέφερε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων της Esporte Clube Vila Maria Helena εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα 10 μέτρων.

Τουλάχιστον 4 από τους ποδοσφαιριστές σκοτώθηκαν ενώ 29 τραυματίστηκαν. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του λεωφορείου για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο κι έπεσε από τη γέφυρα, όπου κινούταν, καταλήγοντας στη χαράδρα.

Στα θύματα περιλαμβάνονται τρεις έφηβοι, ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών, και ένας ενήλικας, σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Όπως έγινε γνωστό, η ποδοσφαιρική ομάδα επέστρεφε στην έδρα της στο Duque de Caxias μετά από αγώνα στο πλαίσιο της διοργάνωσης για το Εθνικό Κύπελλο Ουμπαροπάνγκα στην κατηγορία των κάτω των 18 ετών.

Ένας 16χρονος επιζών δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TV Intergracao ότι “ήταν τυχερός που καθόταν στο πίσω μέρος του λεωφορείου καθώς τη μεγαλύτερη ζημιά έπαθε το μπροστινό μέρος” ενώ δεύτερος επιζών δήλωσε, “Ήμασταν όλοι χαρούμενοι που κερδίσαμε τον τίτλο και δυστυχώς συνέβη αυτό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Όλοι κοιμόμασταν”.

Με πληροφορίες και από news247.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα