Ελλάδα

Βρυξέλλες: Μυστική συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για αποκατάσταση σχέσεων

Η είδηση το μεσημέρι επιβεβαιώθηκε και από την ελληνική κυβέρνηση

Parallaxi
βρυξέλλες-μυστική-συνάντηση-ελλάδας-894414
Parallaxi
Τετ α τετ είχαν την περασμένη εβδομάδα η Άννα Μαρία Μπούρα και ο Ιμπραίμ Καλίν στα γραφεία της γερμανικής αντιπροσωπείας στη βελγική πρωτεύουσα.

Η είδηση κυκλοφόρησε από νωρίς, σήμερα, στα τουρκικά ΜΜΕ που έκαναν λόγο για σημαντική συνάντηση και αργά σήμερα το μεσημέρι επιβεβαιώθηκε και από την ελληνική κυβέρνηση.

Η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού είχε συνάντηση με τον διπλωματικό σύμβουλο του Ταγίπ Ερντογάν, με το ραντεβού να έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία η ένταση στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας παραμένει υψηλή.

Το τετ α τετ πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την Παρασκευή με γερμανική διαμεσολάβηση, καθώς έγινε στα γραφεία της αντιπροσωπείας του Βερολίνου στη βελγική πρωτεύουσα, ενώ το «παρών» έδωσε και ο διπλωματικός σύμβουλος του Καγκελαρίου, Γενς Πλέτνερ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος της συνάντησης της Άννας Μαρίας Μπούρα και του Ιμπραίμ Καλίν είναι να αποκατασταθούν δίαυλοι επικοινωνίας σε επίπεδο διπλωματικών συμβούλων, καθώς είχε ατονήσει εδώ και καιρό.

Πηγη – efsyn

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα