Αθλητισμός

Υποδέχτηκαν τον Μέσι σαν ήρωα μετά τη μεταγραφή στη Παρί Σεν Ζερμέν

Ο 34χρονος Αργεντίνος θα είναι πολύ σύντομα συμπαίκτης του Νεϊμάρ στη γαλλική ομάδα.

Parallaxi
υποδέχτηκαν-τον-μέσι-σαν-ήρωα-μετά-τη-μ-799319
Parallaxi
Στιγμιότυπο βίντεο

Ο έξι φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι, δέχτηκε ένα καλωσόρισμα ήρωα μετά την άφιξή του στη Γαλλία την Τρίτη για να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν (PSG) μετά την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα.

Η συμφωνία για την υπογραφή του 34χρονου Αργεντινού είναι μια σημαντική κίνηση για την PSG, η οποία θα προσθέσει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών σε μια ήδη τρομερή ομάδα που περιλαμβάνει τον Νεϊμάρ και τον νεαρό Γάλλο Κιλιάν Μπαπέ.

Φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Εδώ είναι το Παρίσι», ο Μέσι αντίκρισε πολλούς οπαδούς που είχαν έρθει να τον υποδεχτούν στο αεροδρόμιο Λε Μπουρζέ στα περίχωρα της γαλλικής πρωτεύουσας μετά την πτήση του από τη Βαρκελώνη.

Ο Μέσι δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη συμφωνία, η οποία επετεύχθη λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα ότι δεν έχει την πολυτέλεια να κρατήσει τον μεσοεπιθετικό λόγω των κανόνων της ισπανικής Λα Λίγκα για το fair play.

Αλλά ο πατέρας του, μιλώντας στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, επιβεβαίωσε τις αναφορές της γαλλικής εφημερίδας L’Equipe και της ισπανικής εφημερίδας Mundo Deportivo ότι ο Μέσι είχε καταλήξει σε συμφωνία με την PSG, η οποία ανήκει στην Qatar Sports Investment.

Η L’Equipe είπε ότι η συμφωνία θα είναι διάρκειας δύο ετών. Είπε επίσης ότι ο Μέσι θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και ότι μια συνέντευξη Τύπου για να σηματοδοτήσει την άφιξή του θα γίνει πολύ πιθανά την Τετάρτη.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα