Διεθνή

Υπόθεση Πετίτο: Ένταλμα σύλληψης για τον αγνοούμενο σύντροφο της

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει.

Parallaxi
υπόθεση-πετίτο-ένταλμα-σύλληψης-για-τ-818630
Parallaxi

Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι εξέδωσε το FBI, για δόλια χρήση πιστωτικής κάρτα.

Το FBI ανακοίνωσε πως ότι ο 23χρονος αναζητείται για «χρήση μη εξουσιοδοτημένης συσκευής πρόσβασης» που σχετίζεται με τις δραστηριότητές του μεταξύ 30 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου, μετά την ανθρωποκτονία της 22χρονης αρραβωνιαστικιάς του.

«Ενώ αυτό το ένταλμα επιτρέπει στις αρχές επιβολής του νόμου να συλλάβουν τον κ. Λάντρι, το FBI και οι συνεργάτες μας σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα και τις συνθήκες της δολοφονίας της κ. Πετίτο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του FBI στο Ντένβερ. «Προτρέπουμε άτομα που γνωρίζουν τον ρόλο του κ. Λόντρι σε αυτό το θέμα ή την τρέχουσα τοποθεσία του να επικοινωνήσουν με το FBI».

Ο δικηγόρος του Λόντρι, Στιβ Μπερτολίνο, ανέφερε στο Fox News ότι «το ένταλμα σύλληψης (σχετίζεται) με δραστηριότητες που συνέβησαν μετά το θάνατο της Γκάμπι Πετίτο και δεν σχετίζονται με τον ίδιο τον θάνατό της».

Η σορός της Πετίτο βρέθηκε την Κυριακή μέσα σε ένα πάρκο που είχε επισκεφτεί το ζευγάρι.

Ο Λόντρι παραμένει αγνοούμενος και η οικογένειά του λέει ότι τον είδε τελευταία φορά στις 14 Σεπτεμβρίου. Οι αρχές τον αναζητούν σε ένα φυσικό καταφύγιο της Φλόριντα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα