Top

Υπόθεση Βαλυράκη: Σπάει τη σιωπή του αυτόπτης μάρτυρας

Ανατροπή στην υπόθεση που απασχόλησε ιδιαιτέρως.

Parallaxi
υπόθεση-βαλυράκη-σπάει-τη-σιωπή-του-αυ-748975
Parallaxi

βαλυρακης

Νέα δεδομένα δημιουργούν τα λεγόμενα αυτόπτη μάρτυρα αναφορικά με την υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 24 Ιανουαρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι, η σύζυγός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ είχε κάνει λόγο εξ’ αρχής για δολοφονία.

Χθες στην εκπομπή «Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, μάρτυρας είπε ότι είδε ιδίοις όμμασι να δολοφονούν τον Σήφη Βαλυράκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, επαγγελματικό αλιευτικό πλησίασε το φουσκωτό του Βαλυράκη.

«Ο Βαλυράκης πήγαινε εκείνη την ώρα για ψάρεμα, ενώ το αλιευτικό ερχότανε. Λογομαχήσανε. Έγινε έντονος διάλογος μεταξύ τους: ‘Σήκω και φύγε κω**γερε’, του φώναζαν. Τότε απαγορευόταν να ψαρεύουν οι ερασιτέχνες. Έφεραν δύο στροφές γύρω από το σκάφος του με υψηλή ταχύτητα προκαλώντας μεγάλο κυματισμό και ο ένας από τους δύο τον χτύπησε με κοντάρι. Του κατάφερε δύο με τρία δυνατά χτυπήματα. Αμέσως μετά βάλανε μπρος και φύγανε», σημείωσε μάρτυρας από την Εύβοια.

«Η κίνηση είναι δολοφονική. Είναι δολοφονία», τόνισε για να προσθέσει: «Είχαν χτυπήσει στο παρελθόν κι έναν άλλο ψαρά με ξύλινο τελάρο στο κεφάλι γιατί είχε βάλει παραγάδια».

Ο μάρτυρας δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να καταθέσει στις Αρχές σχετικά.

«Είναι συγκλονιστική η κατάθεση του μάρτυρα. Η νομική ομάδα μας θα διασφαλίσει την ασφάλειά του. Με τη μαρτυρία του επιβεβαιώθηκαν τα όσα ισχυριζόμαστε από την πρώτη στιγμή, ότι ο θάνατος του Σήφη, δεν ήταν ατύχημα όπως έλεγαν, αλλά δολοφονία», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη.

Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη: Ο σύζυγος μου δολοφονήθηκε

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα