Διεθνή

Η υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας διαγνώσθηκε με κοροναϊό – Η κατάσταση του πρωθυπουργού

Τι έγινε γνωστό σήμερα.

Parallaxi
η-υπουργός-πολιτισμού-της-ρωσίας-διαγ-591270
Parallaxi

Η υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας Όλγα Λιουμπίμοβα διαγνώσθηκε με Covid-19, καθώς το τέστ κορονοϊού που έκανε ήταν θετικό, ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της υπουργού, η Άννα Ουσατσιόβα.

Η υπουργός Πολιτισμού, δήλωσε η Ουσατσιόβα, βρίσκεται στο σπίτι της, εργάζεται εξ αποστάσεως, πραγματοποιεί συσκέψεις εργασίας μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετέχει σε on-line συναντήσεις και συνομιλίες. Η ίδια διευκρίνισε ότι η υπουργός Πολιτισμού παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και δεν γίνει λόγος για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν αναρρώνει, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απευθυνόμενος σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κατά την έναρξη κυβερνητικής σύσκεψης.

“Πριν αρχίσουμε την σημερινή μας σύσκεψη, θέλω να σας μεταφέρω τις καλύτερες ευχές και τον χαιρετισμό του Μιχαήλ Βλαντίμιροβιτς Μισούστιν. Ο ίδιος αναρρώνει. Όλα πηγαίνουν κανονικά. Όχι χωρίς πυρετό, όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά ο Μιχαήλ Βλαντιμίροβιτς αναρρώνει” δήλωσε ο Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος, προσέθεσε, ότι επικοινωνεί με τον Μισούστιν καθημερινά. “Κάθε μέρα συγκεκριμένα. Συμμετέχει στην τρέχουσα δουλειά, στην προετοιμασία των αποφάσεων μας”, διευκρίνισε ο Ρώσος πρόεδρος και ευχήθηκε στον Ρώσο πρωθυπουργό καλή ανάρρωση.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα