Γεύσεις από τη Μικρά Ασία
Στο Γιόμα θα πας για το φιλικό περιβάλλον και το καλό ποιοτικό φαγητό. Εκείνο που αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη μπουκιά είναι η γεύση των αγνών υλικών. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα παστουρμαδοπιτάκια και τα ντολμαδάκια, αλλά και τις χειροποίητες σαλάτες, όπως την καβουροσαλάτα. Επίσης μία μεγάλη γκάμα από κρεατικά, σουτζουκάκια (χοιρινά και βουβαλίσια), τηγανιές και […]
Στο Γιόμα θα πας για το φιλικό περιβάλλον και το καλό ποιοτικό φαγητό. Εκείνο που αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη μπουκιά είναι η γεύση των αγνών υλικών. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα παστουρμαδοπιτάκια και τα ντολμαδάκια, αλλά και τις χειροποίητες σαλάτες, όπως την καβουροσαλάτα. Επίσης μία μεγάλη γκάμα από κρεατικά, σουτζουκάκια (χοιρινά και βουβαλίσια), τηγανιές και λουκάνικα, ενώ τα κεφτεδάκια είναι η σπεσιαλιτέ του!
Μην ζητήσετε όμως τη συνταγή, γιατί είναι οικογενειακό μυστικό, που έφερε μαζί της η γιαγιά του ιδιοκτήτη από τη Μικρά Ασία. Αν πάλι αγαπάτε τα θαλασσινά, θα βρεθείτε μπροστά σε πολλά διλήμματα: γαρίδες, χταπόδι και φρέσκα ψάρια ανταγωνίζονται σε γεύση με το μυδοπίλαφο και τους ψαροκεφτέδες! Το Γιόμα προσφέρει στους πελάτες του που γίνονται αμέσως φίλοι του με την πρώτη επίσκεψη, εξαιρετικά αποστάγματα από Έλληνες παραγωγούς με κορυφαία επιλογή το τσίπουρο από βιολογικά σταφύλια, που παράγεται στον Αμπελώνα Λάρισας.
*Το Γιόμα, Φιλίππου 36, τηλ. 2310225804