Στη Σιθωνία η γαστρονομία αποθεώνεται απόλυτα στο Bubo
H κουκουβάγια που φωλιάζει στο γειτονικό Δραγουντέλι έδωσε το όνομα της σε αυτό το γαστρονομικό θαύμα που τα πάντα παραμένουν χαμηλότονα, διακριτικά και γενναιόδωρα.
Η δημιουργία του σπουδαίου προορισμού της Βουρβουρού που ακούει στο όνομα Ekies από την Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου δεν έγινε για να αλλάξει μόνο η φιλοξενία και το στιλ στην περιοχή των μέτριων καταλυμάτων αλλά για να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο γαστρονομικό πόλο που η φήμη του έχει φτάσει παντού στον κόσμο και ανταμείβεται με βραβεία και διακρίσεις κάθε χρόνο.
Συμπράτοντας με έναν από τους κορυφαίους έλληνες σεφ, το Δημήτρη Παμπόρη, με καταγωγή από την περιοχή και βαθιά γνώστη της τοπικής κουλτούρας, πρώτων υλών αλλά και τον κοσμοπολιτισμό που του εξασφάλισαν οι περιπλανήσεις του στον κόσμο, δημιούργησαν ένα μοναδικό προορισμό γαλήνης, αισθητικής, σεβασμού του επισκέπτη αλλά και διαρκούς ξαφνιάσματος αφού κάθε σεζόν είναι και ένα νέο ταξίδι στην απόλαυση, στη γνωριμία με την αναζήτηση και μια πρόταση για απογείωση των αισθήσεων.
Η φετινή χρονιά βρίσκει το Bubo πλήρως αναβαθμισμένο με τη σφραγίδα των CTRLZAK και με ακόμα πιο ωραίο πρόσωπο, ένα αληθινό διαμάντι στυλ και αρχιτεκτονικής πρότασης δεμένη με τη μοναδική γαλήνη του κόλπου και τα χρώματα του σούρουπου που μαγνητίζουν το μάτι. Απόλυτα εναρμονισμένο με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον.
H κουκουβάγια που φωλιάζει στο γειτονικό Δραγουντέλι έδωσε το όνομα της σε αυτό το γαστρονομικό θαύμα που τα πάντα παραμένουν χαμηλότονα, διακριτικά και γενναιόδωρα. Σαν την αισιόδοξη παραδοχή του νέον που γράφει εντός του ότι τα αστέρια στον ουρανό είναι περισσότερα από τους κόκκους της άμμου…
Αρχιζοντας ανάποδα με τα κρασιά παρατηρεί κανείς στην κάρτα ένα απίστευτο μωσαϊκό όχι από πασίγνωστες ετικέτες αλλά από ψαγμένους οίνους μικρών σπουδαίων οινοποιείων διάσπαρτα από την Ικαρία μέχρι την Αργεντινή…Κάθε μια τους και μια πρόκληση δοκιμής και επανάληψης.
Ξεκινάς το ταξίδι με τις μαριναρισμένες γαρίδες κερκυρέικα νεράντζια, προσκυνάς το ραβιόλι που παντρεύεται με το βολάκι της Άνδρου, στέκεσαι με ευλάβεια στο καλαμάρι καρμπονάρα, ναι παρότι είσαι στη θάλασσα θα δοκιμάσεις το αρνάκι με την μελιτζάνα και το νιβατό γιατί είναι εμπειρία και το φρεσκοψαρεμένο ψαράκι με τον πουρέ φασολάδας και τη σάλτσα ψαρόσουπας, γεύσεις που θα σου θυμίσουν τα παιδικά σου χρόνια.
Τα γλυκά είναι εμπειρία ζωής και η απόλαυση ως ολότητα έχει επιτευχθεί.
Η Σιθωνία έχει τον απόλυτο προορισμό γεύσης και αισθήσεων. Αυτό είναι γνωστό από χρόνια…
Ξενοδοχείο Ekies All Senses Resort Βουρβουρού Σιθωνίας Ωράριο : Καθημερινά 19:00 – 00:00 Τηλέφωνο : 23750-91.000