Σαν το ψητό καλαμπόκι με αρωματισμένο βούτυρο δεν έχει!
Το βασίλειό μας για αυτό το μικρό γευστικό tip.
To βασίλειό μας για αυτό το μικρό γευστικό tip που απογειώνει το διαχρονικά αγαπημένο ψητό καλαμπόκι.
Υλικά
1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα τρυφερά βότανα (όπως το σχοινόπρασο και ο μαϊντανός) 1 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι πιπέρι καγιέν 8 καλαμπόκια 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Προετοιμασία
Ανακατέψτε σε ένα μικρό μπολ το βούτυρο, τα μυρωδικά, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι και μία με δύο πρέζες πιπέρι καγιέν. Αφήστε το μπολ στην άκρη.
Αλείψτε τα καλαμπόκια με λάδι και ψήστε τα, γυρίζοντάς τα συχνά, μέχρι να πάρουν θερμοκρασία και να αλλάξουν χρώμα σε σημεία τους. Περίπου 5-8 λεπτά.
Αφού τα βγάλετε από τη φωτιά, τοποθετήστε τα καλαμπόκια σε ένα μεγάλο δίσκο ή πιάτο και αλείψτε τα καλά με το μείγμα από το βούτυρο.