Η πιο νόστιμη γαλοπούλα, σπίτι σας, μαγειρεμένη από ένα εστιατόριο 100 χρόνων!
Μαγειρεμένη από σπουδαίους σεφ. Θα την παραλάβετε από το ιστορικό εστιατόριο και θα στρώσετε εντυπωσιακά το γιορτινό σας τραπέζι.
Φέτος περισσότερο από κάθε χρονιά έχουμε την ανάγκη της συνύπαρξης. Του να βρεθούμε με αυτούς που αγαπάμε γύρω από ένα ωραία στολισμένο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Με μια μοσχοβολιστή και καλοψημένη γαλοπούλα, να έχει μαγειρευτεί από ένα ιστορικό εστιατόριο της πόλης με λαμπρή ιστορία ενός αιώνα.
Είναι το πιο πατροπαράδοτο πιάτο της χρονιάς. Το γεύμα που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, λαχτάρα και αγάπη. Εκεί που σμίγουν όλοι μαζί, σε ένα τραπέζι που περιμένουμε όλο το χρόνο. Το τραπέζι της γιορτής. Στο σπέσιαλ μενού αυτού του τραπεζιού, στον πλανήτη γη περιλαμβάνεται πάντα αυτό το εξαιρετικό πουλερικό που έχουμε ταυτίσει όλοι με τις μέρες των Χριστουγέννων. Η γαλοπούλα!
Τη γαλοπούλα ανακάλυψαν πρώτη φορά Ισπανοί κατακτητές στο Μεξικό. Πιστεύοντας λανθασμένα ότι είχαν φτάσει στην Ινδία, της έδωσαν την ονομασία ινδικό κοτόπουλο. Στο γιορτινό τραπέζι την εισήγαγε ο Άγγλος μονάρχης, Ερρίκο Η΄ ενώ μέχρι τότε στην Ευρώπη έτρωγαν χήνες, παγώνια και αγριογούρουνο κυνηγιού τα Χριστούγεννα. Είναι χιλιάδες οι ιστορίες και εκατομμύρια οι αναμνήσεις που κυκλοφορούν για την γαλοπούλα και τη γέμιση της. Κάθε φορά πιθανά την δοκιμάζεις διαφορετικά. Άλλοτε την απολαμβάνεις και άλλοτε απογοητεύεσαι. Άλλοτε προλαβαίνεις να την ετοιμάσεις μόνος/η και άλλοτε ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις την ιδανική γαλοπούλα για να σου ετοιμάσουν και να σου φέρουν στο σπίτι! Με τραγανή πέτσα, υπέροχη γέμιση και τέλειες γαρνιτούρες.
Τα τελευταία 15 χρόνια, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει μια θεϊκή παραδοσιακή γιορτινή γαλοπούλα. Μια γαλοπούλα με απίστευτη γέμιση που πατά στην παράδοση του πιάτου που αποθεώνουμε όλοι αυτές τις ημέρες και την φέρνει στο σπίτι σας άψογα και σπιτικά προετοιμασμένη με 2 γαρνιτούρες.
Μια υπέροχη επιλογή από σαλάτα λάχανο με ξινόμηλο και καρύδια, baby πατάτες ροδοκοκινισμένες με δεντρολίβανο ή πουρέ γλυκοπατάτας (με pecans), αγριόρυζο με βότανα.
Όλα αυτά μαγειρεμένα από σπουδαίους σεφ που θα τα παραλάβετε από το εστιατόριο και θα στρώσετε εντυπωσιακά το γιορτινό σας τραπέζι.
Η πρόταση ισχύει για Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι κρατήσεις να γίνουν μέχρι το απόγευμα των 21/12 και 28/12 αντίστοιχα. Τιμή 80 € Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310 447943
Αν αποφασίσεις να κάνεις ένα ονειρεμένο ρεβεγιόν αυτή την χρονιά που θα θυμάσαι για χρόνια ο Χαμόδρακας έχει φροντίσει να το ετοιμάσει. Το αξίζεις!