SKG TASTE ME: Eλληνικό Vegan Menu στη θάλασσα και Free Cocktail κάθε Πέμπτη στα κορίτσια

Moναδικά γαστρονομικά events και προτάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Parallaxi
skg-taste-me-eλληνικό-vegan-menu-στη-θάλασσα-και-free-cocktail-κάθε-π-453549
Parallaxi

SKG TASTE ME, η νέα στήλη της Parallaxi. H ομάδα του parallaximag.gr συγκεντρώνει τα γαστρονομικά νέα της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη. Events, openings, γευσιγνωσίες και ειδικά μενού που μπορείτε να απολαύσετε ή γευστικές εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Γιατί τα πραγματικά MUST της γαστρονομικής σκηνής στη Θεσσαλονίκη, ανεβαίνουν μόνο εδώ.

Cocktail Thursdays στην Πόρτα Ανοιχτή

Κάθε Πέμπτη στην Πόρτα Ανοιχτή όλα τα κορίτσια απολαμβάνουν ένα δωρεάν κοκτέιλ μαζί με το γεύμα τους! Μας αρέσει όπως μας αρέσει κάθε λεπτομέρεια σε αυτό το εστιατόριο που ήρθε και έβαλε για τα καλά στον χάρτη των γαστρονομικών απολαύσεων την γειτονιά της Μονής Λαζαριστών.

Τα κορίτσια λοιπόν κάθε Πέμπτη μπορούν να απολαύσουν δωρεάν κοκτέιλ μαζί με το γεύμα τους. Από το Moscow mule έως το Kir Royal, δοκιμάστε να συνδυάσετε το πραγματικά υπέροχο φαγητό της κουζίνας στο Πόρτα Ανοιχτή με ένα δροσερό κοκτέιλ.

Απόψε όμως “Η Πόρτα Ανοιχτή” σαν χορηγός εστίασης του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, ανακοινώνει για τη συναυλία του Μιλτιάδη Πασχαλίδη την εξής προσφορά. Από τις 6 το απόγευμα και μετά, πείτε Συναυλία ή Πασχαλίδης και κερδίστε με το γεύμα ή το δείπνο σας 30% έκπτωση στα ποτά. Και για την μπύρα takeaway σε βαρέλι, ειδική τιμή 1,5 ευρώ”

Δείτε περισσότερα για την Πόρτα Ανοιχτή ΕΔΩ.

*Πόρτα Ανοιχτή, Κολοκοτρώνη 13, Μονή Λαζαριστών, Σταυρούπολη, T. 2311 26 53 25, Facebook

Test The Taste Privé: Vegan Experience, The Greek Way στο Μαϊάμι την Τετάρτη 12 Ιουνίου

Μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν όσοι προλάβουν και κάνουν κράτηση -είναι απαραίτητη γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες- στο λατρεμένο Μαϊάμι δίπλα στην θάλασσα, την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Εδώ θα απολαύσετε ένα υπέροχο ελληνικό Vegan Menu και θα καταγράψετε τι συναισθήματα σας ξυπνά η κάθε γεύση. Προσοχή μην παρασυρθείτε από το συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα. Στόχος είναι να ανακαλύψουμε τη γαστρονομική δύναμη της Vegan Mediterranean κουζίνας, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.

To menu με προϊόντα της GreenVie Foods :

Amuse bouchée Στον αφρό του τζατζικιού με κουλούρι Θεσσαλονίκης . (Thess koulouri with tzatziki)

Ελληνική χωριάτικη σαλάτα (My Greek treasure box )

Καλοκαιρινά γεμιστά με ρύζι αλλιώς. (The other way of summer stuffed vegetables with rice)

Ο μουσακάς στα ελληνικά (We know about Greek mousaka)

Άρωμα μαστίχας σε τραγανό φύλο (Mastic mouth spa)

Το μενού θα συνοδεύουν ανά άτομο: Μια φιάλη μπύρα yellow donkey κ ένα ποτήρι red donkey beer, τοπική παραγωγή της ζυθοποιίας Σαντορίνης. Επιπλέον κατανάλωση ποτών χρεώνεται έξτρα.

Menu created by Maiami Σεφ: Γραικός Χρήστος Consulting chef : Κλαυδιανός Ανδρέας

*Μαϊάμι, Θέτιδος 18, Νέα Κρήνη, Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19.00, Facebook Εvent. Για κράτηση θέσεων στείλτε email στο [email protected] με το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Kόστος συμμετοχής: 23 ευρώ/άτομο. Για περισσότερες πληροφορίες Τ. 6932 230665.

Ekies Cooking for Charity Season 4

Το Cooking for Charity, ο θεσμός πλέον, επιστρέφει για 4η χρονιά στο Ekies All Senses Resort. H υπέροχη εκδήλωση που συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία με τη φιλανθρωπία. Υπό την αριστοτεχνική επιμέλεια του executive chef του Ekies, Δημήτρη Παμπόρη, το Cooking for Charity φιλοξενεί στην 4η διοργάνωσή του τρεις καταξιωμένους Έλληνες chef σε τρία διαφορετικά Σαββατοκύριακα. Σκοπός των διακεκριμένων Γκίκα Ξενάκη (29-30 Ιουνίου), Γιάννη Παρίκου (27-28 Ιουλίου) και Άνταμ Κοντοβά (31 Αυγούστου- 1η Σεπτεμβρίου) είναι να προσφέρουν ένα μοναδικό μενού για περιορισμένο αριθμό ατόμων σε μια βραδιά μαγείας στο βραβευμένο gourmet εστιατόριο Treehouse των Ekies.

Tο Cooking for Charity στοχεύει στην ενίσχυση της δράσης ενός κοινωφελούς ιδρύματος και φέτος, συνεργάτης, είναι το “Μπορούμε”. Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του σε όλη την Ελλάδα.

*Ekies All Senses Resort, Treehouse, www.ekies.gr, Γκίκας Ξενάκης (29-30 Ιουνίου), Γιάννης Παρίκος (27-28 Ιουλίου) και Άνταμ Κοντοβάς (31 Αυγούστου- 1η Σεπτεμβρίου)

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ: 

SKG TASTE ME: Τα top γαστρονομικά events της Θεσσαλονίκης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα