Γευση

Καλοκαίρι ξεγνοιασιάς στην πιο πλουραλιστική πλατεία της πόλης

Οι καλύτερες επιλογές για καλοκαιρινό φαγητό/ποτό/διασκέδαση στην πλατεία του Mediterranean Cosmos 

Parallaxi
καλοκαίρι-ξεγνοιασιάς-στην-πιο-πλουρ-924208
Parallaxi

Οι καλύτερες επιλογές για καλοκαιρινό φαγητό, ποτό και διασκέδαση στην εξωτερική πλατεία του Mediterranean Cosmos.

Tο ιδανικό καταφύγιο για το καλοκαίρι. Μια ιδανική γειτονιά με επιλογές για γαστρονομία και διασκέδαση.

TGI FRIDAYS 

Καταφέρνει πάντα να µας εκπλήσσει µε τις νέες του προτάσεις, την αυθεντική ατµόσφαιρα, τα signature φαγητά και ποτά αλλά και το καταπληκτικό προσωπικό, διατηρώντας τα σκήπτρα του πιο fashionably classic bar restaurant της πόλης.

fridays.png

 Από νωρίς µέχρι αργά το βράδυ, είναι το ιδανικό µέρος για ένα διάλειµµα από τη δουλειά, µια στάση µετά τα ψώνια, ένα after-office ποτό µε φίλους ή για µια βραδινή έξοδο για cocktails και µοναδικά appetizers – to share στο µπαρ. 

Θα λατρέψετε τα τραγανά Chili Nachos, τα εκρηκτικά Dynamite Shrimps και γλυκοπικάντικα Fridays™ Signature Glazed Cauliflower Bites, στο απόλυτο Fridays™ Summer Experience συνοδευόμενα από 8 άκρως δροσιστικά και απολαυστικά cocktails.

fridays2.png

Φέτος, ο πιο εξωτικός προορισμός είναι τα TGI Fridays™.

τηλ: 2310473760, mediterraneancosmos.gr/shops/tgi-fridays/

ΛΕΜΑΡΓΚΟ

stighmiotipo-2022-08-08-125707-mm.png

Υπάρχει ένα μέρος που το ψάξιμο των μυστικών σπουδαίων γεύσεων δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Πήρε χρόνο, κόπο, αναζήτηση, εμπεριέχει μυστικά, σπάνια συντεριάσματα, ξεχασμένες συνταγές και κόπο πολύ που απέδωσε. Μια κουζίνα που εμπνεύστηκε και ενέπνευσε τη Γαστρομαγεία και τον Κρεαλισμό, δυο όρους που μπαίνουν και στο δικό σου γευστικό λεξιλόγιο. 

lemargo.png

γαστρομαγεία η [gastromajía]: 1. σύνολο από μυστικιστικές γνώσεις και ενέργειες στην μαγειρική τέχνη, με τη βοήθεια των οποίων προκαλείται η δημιουργία φαινομένων, τα οποία δε συμβιβάζονται με τους φυσικούς νόμους ή την κοινή εμπειρία.

κρεαλισμός ο [krealizmós]: 1. Η αντίληψη πως ένας καλλιτέχνης της μαγειρικής, ή, σε ακραίες μορφές, ένας από τους χαμένους μάγους της, οφείλει να παρουσιάσει το κρέας όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Θεωρήθηκε μια χαμένη τέχνη που εκτελούνταν μόνο από εκλεκτούς έως την επιστροφή της στο πρώτο ΛΕΜΑΡΓΚΟ του Mediterranean Cosmos.

τηλ: 2310477177, mediterraneancosmos.gr/shops/lemargko/

Cafe BRULÉE

brule.png

H all-day συνήθεια στον αγαπημένο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο δίπλα στις πισίνες του Mediterranean Cosmos από τις 08:30 το πρωι με φρέσκο καφέ και πρωινό μέχρι αργά το βράδυ με cocktails, burgers & pizza!

Με το µεράκι των παλιών στον καφέ, µε την γνώση των νέων στα cocktails καθιστώντας το ένα all-day cafe bar για όλα τα γούστα. Για κάθε διάθεση, με κάθε αφορμή και μια κάρτα γεμάτη απολαύσεις.  Coffee makes everything better.

brule2.png

τηλ: 2310474268, mediterraneancosmos.gr/shops/caffe-brulee-

Tothélo Gastrobar

H  επιτομή της δροσιάς, στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου, προορισμός για δροσερά ροφήματα και εμπνευσμένα cocktails. 

thothelo2.png

Το Tothélo Gastrobar με εκλεπτυσµένη και διαχρονική αισθητική, Vintage ατµόσφαιρα µε τους διαχρονικούς chesterfield καναπέδες που καλύπτουν το σύνολο του εσωτερικού χώρου µπορούν να φιλοξενήσουν µικρές ή µεγάλες παρέες για ένα µοναδικό γεύµα συνοδευόμενο από εξαιρετικές ετικέτες κρασιών.  

thothelo.png

Υπέροχη θέα στο Θερµαϊκό και το µαγευτικό ηλιοβασίλεµα καθώς µοιράζεστε street food προτάσεις ή γλυκά ενδιαφέροντα πιάτα. Και µια φιλόξενη, κλασική µπάρα ιδανική για συναντήσεις που απαιτούν επιλογές από λίστα µε signature cocktails και malt whiskeys. Μπορείτε να επιλέξετε εύγευστα σνακ μέσα από ένα comfort menu για στιγμές brunch μέσα στη μέρα καθώς και να ζήσετε μια after shopping εμπειρία στο ατμοσφαιρικό και socializing περιβάλλον του.

 τηλ: 2310472291, mediterraneancosmos.gr/shops/tothelo-2/

ESTRELLA 

Το Estrella στο Mediterranean Cosmos έχει εξελιχθεί σε ξεχωριστό comfort food spot της ανατολικής Θεσσαλονίκης. 

Το λατρεμένο fine brunch και φυσικά η διαρκής ανανέωση. Φέτος τα νέα Korean, Katsu αλλά και Churros-Croque Madame, ενώ στις επιλογές grill έχουν προστεθεί Steaks όπως το Bearnaise με μοσχαρίσια μπριζόλα Angus. 

Ακόμη τα νέα Flatbread Pizza με ξεροψυμένη ζύμη αργής ωρίμανσης, οι δροσερές σαλάτες, Pasta, Vegan και Veggie επιλογές και φυσικά τα γνώριμα πλέον γλυκά Pancakes και Waffles του Estrella απογειώνουν την πανδαισία των γεύσεων.

estrela-cosmos.png
Όλα αυτά στον καλαίσθητο εσωτερικό χώρο και στην όμορφη εξωτερική πλατεία του Estrella στο Mediterranean Cosmos που θυμίζει σοκάκι από καλοκαιρινό ταξίδι, συνοδεία μουσικής και πάντα με χαμόγελο! Οι καλοκαιρινές βραδιές στην πόλη έχουν προορισμό το Estrella στο Mediterranean Cosmos! you got the spirit don’t lose the feeling. Ένα υπέροχο pop διώροφο διαμαντάκι, με την αρχιτεκτονική υπογραφή του Στέλιου Τερζή.

estrellla-cosmos.png

τηλ: 2310475545, mediterraneancosmos.gr/shops/estrella/

Biscotto community

Το biscotto community ξεχωρίζει ως ένα από τα σημεία συνάντησης της Θεσσαλονίκης με τους πιο στιλάτους εξωτερικούς χώρους. Ένας σύγχρονος οικολογικός χαρακτήρας από τον οποίο δεν απουσιάζουν οι ανέσεις για τους θαμώνες. Μεγάλες ξύλινες επιφάνειες εναλλάσσονται με ξύλινες «ροτόντες» και μινιμαλιστικά τραπεζάκια. Μικρές και μεγάλες παρέες νιώθουν περισσότερο ευπρόσδεκτες από ποτέ, καθώς υπάρχει ένα αγαπημένο σημείο για όλους.

2-biscotto-community-mediterranean-cosmos.jpg

Μια όαση για τις πρωινές ώρες με καφέ ενώ το βράδυ οι μελετημένοι φωτισμοί είναι ιδανικοί για να απολαύσετε κρασί, cocktails και άλλες προτάσεις για ποτό. Άλλωστε η ανανέωση του χώρου συνοδεύεται και από ανανέωση σε όλες τις κατηγορίες του καταλόγου. Αυτή τη στιγμή οι νέοι κατάλογοι Drink Menu και Food Menu διαθέτουν νέες προτάσεις, διατηρώντας και τις ήδη δημοφιλείς, ενώ έχει εμπλουτιστεί και το αγαπημένο παιδικό μενού.

1-biscotto-community-mediterranean-cosmos.jpg

Τηλ: 2310472333, mediterraneancosmos.gr/shops/biscotto-coffee-2/

TEN Cool Drinking & Eatery

Μια ωραία καλοκαιρινή παραίσθηση μας περιμένει στην πλατεία. Γιγάντιες γυάλινες επιφάνειες, παράθυρα στον κόσμο, πλάι στα νερά μιας πισίνας, με τη δροσιά που χρειαζόσουν, και μια πλατεία να απλώνεται μπροστά του, για να ταξιδεύει τη ματιά σου. Ένα all day στέκι που πάει γάντι με το καλοκαίρι μας. 

ten2.png

Ξεκινώντας με έναν γευστικό καφέ, σπέσιαλ πρωινό που ζητούσες, πιάτα προσεγμένα, με γενναίες δόσεις αισθητικής και στυλ, κοκτέιλ πλάι στο νερό . Ο απόλυτος χώρος με τη φροντίδα ανθρώπων που ξέρουν πως ακριβώς να δημιουργήσουν το ιδανικό σκηνικό ονειρικής διασκέδασης. 

ten.png

Κλείνουμε με μια «υπόσχεση», όπως ακριβώς διατυπώθηκε στα social media τους. Σκοπός τους είναι η ικανοποίηση σου. Δικός σου σκοπός είναι να μάθεις αν την τηρούν.

τηλ: 2310471001, mediterraneancosmos.gr/shops/ten-cool-drinking-eatery/

The Prince Barsserie

H απόλυτη εμπειρία city escape διασκέδασης!  

All day food bar προορισμός με λαχταριστές επιλογές πρωινού & ανεπανάληπτες προτάσεις lunch ή dining. 

prince2.png

Το ανανεωμένο menu συνδυαστικά με signature, αλλά και classic cocktails, το έχουν αναδείξει σε μία από τις κορυφαίες επιλογές του φετινού καλοκαιριού, ενώ ο καλαίσθητα επιμελημένος χώρος με ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία στοιχείων φύσης και η ατμοσφαιρική μουσική σε βάζουν ανεπιστρεπτί σε summer vacation mood…!

Η απόλυτη brasserie με ειδίκευση στο κρασί, πολλές εκπλήξεις όλο το καλοκαίρι. 

prince3.png

 τηλ: 2310028559, mediterraneancosmos.gr/shops/the-prince/

The MindTrap Cosmos 

Με έξι θεματικά δωμάτια απόδρασης είναι η στιγμή να ζήσετε την περιπέτεια μαζί με τους φίλους ή την οικογένεια σας! Σκοπός είναι να λύσετε τους γρίφους και να αποδράσετε, διασκεδάζοντας!

promo-all-rooms-1.png

Σε κάθε ένα από τα 6 δωμάτια, πολλά μυστήρια ψάχνουν απάντηση. Γεμάτα μαγεμένα ξωτικά, μάγους, πλάσματα μιας άλλης εποχής, υποδέχονται από δύο έως έξι άτομα. Η απόλυτη επιλογή διασκέδασης για την παρέα, την οικογένεια, αλλά και το παιδικό πάρτι, όπου τα παιδιά σβήνουν την τούρτα γενεθλίων τους και ταξιδεύουν με τους φίλους τους σε απίθανους κόσμους.. 

Τα δωμάτια του The Mindtrap, προσαρμόζονται σεναριακά και γριφολογικά σε μικρούς και μεγάλους. Έχουν διάρκεια 60-75 λεπτά, μπορούν να συμμετέχουν ομάδες από 2-7 άτομα και σε κάποια από αυτά υπάρχει και ηθοποιός!

promo-all-rooms-4.png

Ανεβάστε την αδρεναλίνη, ζήστε την μοναδική εμπειρία ενός live performance και γίνετε κι εσείς οι πρωταγωνιστές της ιστορίας που θα επιλέξετε.

τηλ: 2310489571, mediterraneancosmos.gr/shops/the-mindtrap-2/

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα