Featured

Βοήθησε να αγοραστούν γάντια για τα νοσοκομεία

Η καμπάνια ζητάει 1 ευρώ από τον καθένα μας, για να μπορεί η πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του COVID-19 να δίνει σωστά τη μάχη της.

Parallaxi
βοήθησε-να-αγοραστούν-γάντια-για-τα-νο-574729
Parallaxi

Καθημερινά χιλιάδες γιατροί και άνθρωποι του νοσηλευτές δίνουν μάχη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μας να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον τόσο άνισο και απειλητικό εχθρό. Η μόνη τους προστασία σε αυτήν τη μάχη, ο ειδικός εξοπλισμός, τα γάντια και οι μάσκες. Οι ποσότητες γαντιών που απαιτούνται είναι τεράστιες και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της έξαρσης των κρουσμάτων του COVID-19.

Για αυτόν τον λόγο, δημιουργήθηκε αυτή η καμπάνια, η οποία έχει σαν στόχο να μαζέψει τουλάχιστον 1 ευρώ από όσους περισσότερους πολίτες γίνεται, ώστε να συμβάλλουμε όλοι μας στην αγορά γαντιών για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας. Πρώτος χρηματικός στόχος είναι τα 10.000 ευρώ για την αγορά 200.000 γαντιών. Την καμπάνια ξεκίνησε η Μαρία Νεφέλη Χατζηϊωανίδου.

Η σελίδα εδώ 

Η καμπάνια ζητάει 1 ευρώ από τον καθένα μας, για να μπορεί η πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του COVID-19 να δίνει σωστά τη μάχη της.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε στις 30 Μαρτίου από την Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, δημιουργό του κοινωνικού project Υπέροχες Γυναίκες και όλα τα χρήματα θα δοθούν στις αρμόδιες αρχές για να αγοράσουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τα ελληνικά νοσοκομεία.

Όσα λέει η δημιουργός της:

”Ξεκινήσαμε μαζί με τις Υπέροχες Γυναίκες αυτήν την καμπάνια για να μαζέψουμε χρήματα, για να αγοραστούν γάντια για την πρώτη γραμμή που μάχεται με τον κορονοϊό. Ζούμε μια στιγμή στην χώρα μας και όχι μόνο στην οποία τα πάντα γύρω μας αλλάζουν. Ο τρόπος ζωής μας αλλάζει και με αυτό αλλάζει και ο τρόπος που μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Κάθε απόγευμα συντονιζόμαστε στις 18:00 να ακούσουμε τι συμβαίνει στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια του COVID-19. Οι καταστάσεις που βιώνουν οι άνθρωποι στην πρώτη γραμμή, στα νοσοκομεία, είναι τρομακτικές με μόνο τους «σύμμαχο» τον εξοπλισμό τους, ο οποιος είναι και αυτός που τους κρατάει ουσιαστικά μακριά από τον ίδιο τον ιό.

Έτσι, λοιπόν, ένα απόγευμα που είδα μια ανάρτηση για να βγούμε να χειροκροτήσουμε στο μπαλκόνι αυτούς τους ήρωες σκέφτηκα ότι μακάρι να  υπήρχε ενας τρόπος να βοηθήσουμε πιο ουσιαστικά! Και τελικά υπήρχε! Έτσι ψάχνοντας που υπάρχει έλλειψη στα νοσοκομεία, βρήκα ότι υπήρχε στα γάντια, και έτσι κάνοντας έναν απλό υπολογισμό στο κόστος που έχουν τα γάντια, είπα να βάλω έναν ρεαλιστικό στόχο, να δώσουν 10.000 άνθρωποι από 1€, το οποίο σημαίνει χονδρικά ότι θα δώριζε κάθε ένας τους από 18 ζευγάρια γάντια (περίπου).”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα