Κορυφαίες διακρίσεις για την εκπαιδευτική ομάδα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Απονεμήθηκαν τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020 και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έδωσε δυναμικό παρών, μέσω των καταξιωμένων chef – εκπαιδευτών του τομέα Γαστρονομίας.
Απονεμήθηκαν τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020 και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έδωσε δυναμικό παρών, μέσω των καταξιωμένων chef – εκπαιδευτών του τομέα Γαστρονομίας, που βραβεύτηκαν για την εξαιρετική πορεία τους στα εστιατόρια που είναι επικεφαλής.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συγχαίρει τους εξαιρετικούς και πολυτάλαντους Chef του και δηλώνει υπερήφανος για τους συνεργάτες του! Οι προσωπικές τους διακρίσεις αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την εκπαιδευτική υπεροχή της πρώτης σχολής Μαγειρικής στην Ελλάδα.
Ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης με την ομάδα του ανέδειξε και φέτος το εστιατόριο «Ambrosia Restaurant» ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με ελληνική νεοαστική κουζίνα στην Ελλάδα. Ο πολυβραβευμένος Executive Chef Δημήτρης Παμπόρης μαζί με τους συνεργάτες του, Sous Chef Γιάννη Πατέικα και Pastry Chef Δαμιανό Φουρκιώτη απέσπασαν το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το «Bubo Fine Dining Restaurant». Την τιμητική διάκριση της ελληνικής νεοαστικής κουζίνας έλαβε και ο chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Χαρούπι», Mανώλης Παπουτσάκης. Με τη σειρά του ο Executive Chef Νικόλας Σταυρακάκης διακρίθηκε για το «JTree» και κατέκτησε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2020 μεταξύ των εστιατορίων Κρήτης.
Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας από το περιοδικό Αθηνόραμα αποτελούν γαστρονομικό θεσμό με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας και των καλύτερων εστιατορίων που την εκπροσωπούν στη χώρα. Η αξιολόγηση των εστιατορίων γίνεται σε σύγκριση με κορυφαία εστιατόρια του εξωτερικού, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά.
Ο μαραθώνιος γευσιγνωσίας από τους γευσιγνώστες του Αθηνοράματος κορυφώθηκε με μια ιδιαίτερη, λόγω αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου, αλλά λαμπερή όπως αρμόζει τελετή βράβευσης στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων. Μετά τις απονομές, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα εξαιρετικό δείπνο εξελιγμένης ελληνικής κουζίνας με την υπογραφή του Executive Chef του Makedonia Palace, Σωτήρη Ευαγγέλου.
Γαστρονομία και Τουρισμός στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ήταν το πρώτο ΙΕΚ που καθιέρωσε, το 1998, την ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης στο Υπουργείο Παιδείας και εδώ και τρεις δεκαετίες αποτελεί τη μεγαλύτερη σχολή επισιτιστικών και τουριστικών επαγγελμάτων πανελλαδικά.
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμπιστεύεται έμπειρους εκπαιδευτές, καταξιωμένους επαγγελματίες, με σημαντική προϋπηρεσία και διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Έτσι οι σπουδαστές αποκτούν ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ, δίπλα σε ενεργά μέλη της αγοράς που μεταδίδουν όχι μόνο τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, αλλά και την αγάπη τους για το επάγγελμα.
Η διάκριση «Η Πιο Πολυνίκης Σχολή» επί σειρά ετών στους διαγωνισμούς της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β.Ε αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο των σπουδαστών. Ο πολυβραβευμένος με Golden Awards, σήμερα, τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει ξεχωρίσει για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που δίνει στους αποφοίτους του, μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας.
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, γιορτάζοντας 3 δεκαετίες Γαστρονομίας και Τουρισμού, προσφέρει προνομιακά δίδακτρα στις νέες εγγραφές.