Life

Οι νέες θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσαμε τις ενδιαφέρουσες αγγελίες προσλήψεων στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που αφορούν την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Parallaxi
οι-νέες-θέσεις-εργασίας-στη-θεσσαλονί-75885
Parallaxi

Συγκεντρώσαμε τις ενδιαφέρουσες αγγελίες προσλήψεων στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που αφορούν την πόλη της Θεσσαλονίκης και τρέχουν αυτό το διάστημα. Δείτε τις προθεσμίες και τις λεπτομέρειες.

Προσλήψεις 131 ατόμων στην Υπηρεσία Ασύλου

H Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ανακοινώνει την πρόσληψη 131 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ έως 31.12.2018 για τις ανάγκες των Περιφερειακών Γραφείων ή Αυτοτελών Κλιμακίων στους Νομούς Αττικής, Αχαΐας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κορινθίας, Λέσβου, Ξάνθης, Σάμου και Χίου.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 18/1/2018.

Δείτε την σχετική προκήρυξη εδώ: Προσλήψεις 131 ατόμων στην Υπηρεσία Ασύλου


Πρόσληψη γιατρού στο Δ. Ωραιοκάστρου

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του Δήμου με αντικείμενο « Εξέταση απόρων και ανασφάλιστων ατόμων και ατόμων ειδικών κατηγοριών. Παροχή Ιατρικής υποστήριξης στα γυμναστήρια του Δήμου». Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν ένας ειδικότητας Ιατρός Γενικής Ιατρικής για χρονικό διάστημα ενός έτους.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 17/01/2018 έως και 19/01/2018.

Δείτε την σχετική προκήρυξη εδώ: Πρόσληψη γιατρού στο Δ. Ωραιοκάστρου


Ανοιχτές θέσεις για επιστημονικό προσωπικό στο ΕΚΕΤΑ

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), ιδρύθηκε το 2000, είναι ένα από τα κορυφαία ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και βρίσκεται μέσα στη λίστα με τους TOP-20 ερευνητικούς φορείς της Ε.Ε. στην προσέλκυση πόρων από ανταγωνιστικά ευρωπαϊκά προγράμματα.

Δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας εδώ


Νέες θέσεις εργασίας στα καταστήματα JYSK

Τα καταστήματα JYSK προσφέρουν ένα ευρύ πεδίο θέσεων και ευκαιριών καριέρας. Όλες οι θέσεις περιλαμβάνουν ένα επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σύμφωνα με την εταιρεία που υπόσχεται καριέρα σε μία παγκόσμια εταιρεία λιανικής.

Οι διαθέσιμη θέσηγια την Θεσσαλονίκη είναι αυτή για Store Manager.


Ποιες θέσεις εργασίας «τρέχουν» στο Πλαίσιο

Νέες θέσεις εργασίας προσφέρει το Πλαίσιο, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου στην Ελλάδα. Για την πόλη της Θεσσαλονίκης αυτή την περίοδο έχουν ανοίξει οι θέσεις: Πωλητές / Πωλήτριες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Πωλητές / Πωλήτριες Τηλεφωνίας, Πωλητές / Πωλήτριες Τεχνολογίας, Ταμίες, Promoters, Τεχνικοί Η/Υ. Δείτε τις θέσεις που προσφέρονται εδώ.


Στα Starbucks

Nέες θέσεις εργασίας προσφέρουν τα Starbucks. Κάθε κατάστημα είναι υπεύθυνο για τη στελέχωσή του και τη διαχείριση του προγράμματος των partners του. Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε αίτηση για θέση στα καταστήματα, μπορείτε να αφήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να στείλετε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης. Στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτή μία θέση Barista (κωδ. Β-TH-ST). Δείτε όλες τις διαθέσιμες ανοικτές θέσεις ΕΔΩ.


Στα Mikel

Θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει στα café ΜΙΚΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην οδό Τσιμισκή 119 και Νικηφόρου Φωκά στη Θεσσαλονίκη ζητά άτομα ηλικίας 20-35 ετών για τη θέση του delivery. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία) στο [email protected], Fax:2410-534020, Τηλ: 2410-255260.

Επιπλέον, η εταιρία “MIKEL’’προκειμένου να επανδρώσει το νέο της κατάστημα Mikel στη Σίνδο Θεσσαλονίκης ζητά προσωπικό ηλικίας 20 – 35 ετών για τη θέση: Barista-Ταμείο. Αποστολή βιογραφικών (με επισυν. φωτογραφία) στο [email protected], Fax:2410-534020, Τηλ. 2410-255260.


Στην Forthnet

Η Forthnet είναι η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή ζητά να καλύψει κενές θέσεις εργασίας. Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει θέση για Regional Sales Manager. Δείτε τις λεπτομέρεις εδώ.


Ποιες προσλήψεις «τρέχουν» στη Lidl

Η Lidl Hellas δημοσίευσε λίστα με νέες προσλήψεις και για την Θεσσαλονίκη έχει ανοιχτή μία θέση για Στέλεχος Υποστήριξης Εμπορικών Εφαρμογών, στον Τομέα Υποστήριξης Διεθνών Εμπορικών Εφαρμογών (Global Business Support), στην περιοχή της Θέρμης. Δείτε περισσότερα εδώ.


Θέσεις εργασίας στην «Παπαστράτος»

Προσωπικό για την προώθηση των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο αναζητά η εταιρία «Παπαστράτος». Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία περιγράφει τα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι καθώς τις παροχές που θα απολαμβάνουν.

Η εταιρεία αναζητά Πωλητές IQOS σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Επαρχία. Αξιοποιούν το δίκτυο των επαφών τους και παρουσιάζουν το προϊόν και τα πλεονεκτήματά του στους ενήλικους καπνιστές. Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στην παρακάτω διεύθυνση [email protected].


Προσλήψεις στo σούπερ μάρκετ My Market

Τα My market αναζητούν ικανούς υποψήφιους όλων των ειδικοτήτων με όρεξη για εργασία και φιλοδοξία για προσωπική ανάπτυξη και καταξίωση σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον. Για την πόλη μας, έχουν ανοίξει θέσεις για:


Θέσεις εργασίας στον Κωτσόβολο

 H αλυσίδα καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, μέλος του διεθνούς ομίλου Dixons, ζητά να προσλάβει προσωπικό για την στελέχωση συγκεκριμένων θέσεων. Στην εμβέλεια της Θεσσαλονίκης, οι ανοιχτές θέσεις είναι αυτές του Διευθυντή Καταστήματος, Ψυκτικό-Οδηγό και για Ηλεκτρολόγο-Οδηγό στο Καλοχώρι.


Προσλήψεις στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Προσλήψεις για θέσεις εργασίας μια ποικιλίας ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, ζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος». Στην Θεσσαλονίκη ανοιχτές είναι οι θέσεις: Retail Management TraineeΕξωτερικός πωλητήςΔιευθυντής – Υποδιευθυντής για το νέο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνος Προσωπικού Β. Ελλάδος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα