Life

Οι νέες θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσαμε τις ενδιαφέρουσες αγγελίες προσλήψεων στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που αφορούν την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Parallaxi
οι-νέες-θέσεις-εργασίας-στη-θεσσαλονί-203452
Parallaxi

Συγκεντρώσαμε τις ενδιαφέρουσες αγγελίες προσλήψεων στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που αφορούν την πόλη της Θεσσαλονίκης και τρέχουν αυτό το διάστημα. Δείτε τις προθεσμίες και τις λεπτομέρειες.

Η Ryanair ψάχνει προσωπικό για προσλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Νέες ημέρες καριέρας πραγματοποιεί η εταιρεία Crewlink που έχει αναλάβει την αξιολόγηση πληρωμάτων καμπίνας για λογαριασμό της Ryanair. Οι Ημέρες Καριέρας θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Crewlink ο αριθμός των προσλήψεων που θα προκύψουν από τις Ημέρες Καριέρας είναι απεριόριστος, ενώ δεν είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία.

Οι ημέρες καριέρας θα γίνουν:

Θεσσαλονίκη 16 Αυγούστου 15 Σεπτεμβρίου

Αθήνα 3 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου

Για να κάνετε αίτηση δείτε ΕΔΩ.


Πρόσληψη ναυαγοσώστη στα Λουτρά Λαγκαδά

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Επιχείρησης Εκμετάλλευσης Ιαματικών Πηγών Λαγκαδά Μονοπρόσωπη Α.Ε.- Λουτρά Λαγκαδά.

Δείτε την Προκύρηξη: Πρόσληψη ναυαγοσώστη στα Λουτρά Λαγκαδά


Προσλήψεις εξωτερικών συνεργατών στο ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Ο Ειδικός Λογαριασµός Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΕΛΚΕ) ανακοινώνει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράµµατος Σπουδών «MSc in Oil & Gas Technology», δύο (2) θέσεων Εξωτερικών Συνεργατών µετά από διαδικασία συνέντευξης και εξέτασης δεξιοτήτων όπου απαιτείται.

Δείτε την Προκύρηξη: Προσλήψεις εξωτερικών συνεργατών στο ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης


Προσλήψεις ηλεκτρολόγων στο Δ. Νεάπολης-Συκεών

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, που εδρεύει στις Συκιές Ν. Θεσσαλονίκης.

Δείτε την Προκύρηξη: Προσλήψεις ηλεκτρολόγων στο Δ. Νεάπολης-Συκεών


Προσλήψεις 7 ατόμων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

O Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου/Προγράμματος με τίτλο «Λειτουργία – Ανάπτυξη του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Διαχείριση ποσοστού των εσόδων από δίδακτρα ΠΜΣ – Φάση 2)», εφεξής καλούμενο «έργο», το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους και τελεί υπό την εποπτεία του Ομότιμου Καθηγητή κ. Γεωργίου Στάμου, επιστημονικά υπευθύνου του Έργου, προκηρύσσει επτά (7) Θέσεις με σχέση σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) πλήρους απασχόλησης.

Δείτε την Προκύρηξη: Προσλήψεις 7 ατόμων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος


Προσλήψεις 135 ατόμων στο Δ. Θέρμης

H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη ωρομίσθιου καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία της Διεύθυνσης Εικαστικών της Δημοτικής Επιχείρησης κατά τη διδακτική περίοδο 2017–2018, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, συνολικού αριθμού τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών. Δείτε την ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Ανακοινώνει επίσης την πρόσληψη εννέα (9) ατόμων για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών. Δείτε την ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Την πρόσληψη δεκατριών (13) ατόμων για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών. Δείτε την ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Την πρόσληψη δεκαπέντε (15) ατόμων για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών. Δείτε την ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Την πρόσληψη εξήντα τεσσάρων (64) ατόμων, για χρονικό διάστημα οκτώ (8) ή εννέα (9) μηνών. Δείτε την ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ


Ανοιχτές θέσεις εργασίας στον ΟΠΑΠ 

Θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές αυτή τη στιγμή στον ΟΠΑΠ. Μία εκ αυτών αφορά και την Θεσσαλονίκη. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.


Στον Κωτσόβολο

H αλυσίδα καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, μέλος του διεθνούς ομίλου Dixons, ζητά να προσλάβει προσωπικό για την στελέχωση συγκεκριμένων θέσεων. Στην εμβέλεια της Θεσσαλονίκης, οι ανοιχτές θέσεις είναι αυτές του Διευθυντή Καταστήματος στην Σταυρούπολη και για Πωλητές και Ταμίες στα Μουδανιά.


Στη WIND

Η WIND Ελλάς έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της μια μεγάλη λίστα με ειδικότητες στις οποίες ζητά προσλήψεις, ανάμεσα στις οποίες και μία θέση στη Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες λεπτομέρειες, αποστολή βιογραφικού και αναζήτηση θέσης στην εταιρεία, δείτε ΕΔΩ.


Στη Vodafone

Ευκαιρίες καριέρας παρέχει η εταιρεία – κολοσσός της κινητής τηλεφωνίας και των τηλεπικοινωνιών Vodafone, η οποία έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της τις θέσεις εργασίας που επιθυμεί να καλύψει με προσωπικό. Πρόκειται για θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και αυτή τη στιγμή έχει ανοιχτή τη θέση για Εκπρόσωπο Ομάδας Internet σε όλη την Ελλάδα. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.


Στα Starbucks

Nέες θέσεις εργασίας προσφέρουν τα Starbucks. Κάθε κατάστημα είναι υπεύθυνο για τη στελέχωσή του και τη διαχείριση του προγράμματος των partners του. Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε αίτηση για θέση στα καταστήματα, μπορείτε να αφήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ή να στείλετε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης. Στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα αυτή τη σιτγμή είναι ανοιχτή μία θέση Barista (κωδ. Β-TH-ST). Δείτε όλες τις διαθέσιμες ανοικτές θέσεις ΕΔΩ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα