Η ταινία του Δήμου Αβδελιώδη χρειάζεται την βοήθειά μας!

Μία σημαντική κινηματογραφική παραγωγή, έχει ανάγκη την στήριξή σου!

Parallaxi
η-ταινία-του-δήμου-αβδελιώδη-χρειάζετ-91126
Parallaxi

Crowdfunding για τη νέα ταινία του Δήμου Αβδελιώδη

Ο Δήμος Αβδελιώδης, ετοιμάζεται πυρετωδώς για το γύρισμα της επόμενης ταινίας του, ένα σύγχρονο λαϊκό παραμύθι για την Ελλάδα της κρίσης, που θα έχει τίτλο «Το Σατυρικό Δράμα των Αθηνών».
Και καθώς προετοιμάζεται αναζητά την υποστήριξη όσων αγαπούν τον ελληνικό κινηματογράφο για να στηρίξουν μέσω crowdfunding την παραγωγή της ταινίας. 
Δημιουργός ταινιών που έχουν χαρακτηρισθεί αριστουργήματα, ο Δήμος Αβδελιώδης επιζητά τη συμβολή του καθένα μας για να ολοκληρώσει την ταινία που οραματίζεται, με θέμα ένα σύγχρονο, ψυχαγωγικό και πρωτότυπο παραμύθι στο φόντο της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης.

Τίτλος της, «Το Σατυρικό Δράμα των Αθηνών», που το σενάριό της στηρίζεται στο δημοφιλέστερο του θεατρικό έργο «Ο Μεγαλέξανδρος Νικάει τον Δράκο». H ταινία αφορά μια άλλη σκοπιά της κοινωνικοοικονομικής κρίσης.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε
Ας δώσουμε τη δυνατότητα στον δημιουργό «του Δέντρου που Πληγώναμε» κ της«Εαρινής Σύναξης των Αγροφυλάκων»να ολοκληρώσει αυτή την ταινία, για να δημιουργήσει ένα ακόμα αθάνατο έργο, που απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους, μικρούς και μεγάλους.
Μπορείτε και εσείς να συμβάλλετε στην στήριξη μίας ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής!
Κάνοντας κλικ ΕΔΩ, μπορείτε να συνδεθείτε στην αντίστοιχη πλατφόρμα και να προσφέρετε κάποιο ποσό.
Λίγα λόγια για τον Δήμο Αβδελιώδη:

Ο Δήμος Αβδελιώδης είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και παραγωγός. Σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και  παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Έχει σκηνοθετήσει κινηματογραφικές ταινίες, όπως το «Μάθε παιδί μου γράμματα», «Το δέντρο που πληγώναμε», «Αίνιγμα».

Έχει σκηνοθετήσει όμως και θεατρικές παραστάσεις, βασισμένες σε μεγάλους Έλληνες πεζογράφους και ποιητές, όπως τον Βιζυηνό, τον Σολωμό, Παπαδιαμάντη και Χορτάτση, αλλά και παραστάσεις που αφορούν την αρχαία Ελλάδα, όπως τους «Ιχνευτές» του Σοφοκλή, και την «Απολογία Σωκράτη» (2015) του Πλάτωνα και μάλιστα στην αρχαία ελληνική γλώσσα! (Δείτε περισσότερα εδώ).

Έχει επίσης διδάξει κινηματογράφο στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου από το 1993 μέχρι το 1998.

*Για οποιαδήποτε άλλη απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε σε αυτό το email:  [email protected]
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα