Ελλάδα

Μεσσήνη: 49χρονη δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό

Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο

Parallaxi
μεσσήνη-49χρονη-δέχτηκε-επίθεση-με-χημι-900230
Parallaxi

Επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο από έναν σωματώδη άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά δέχτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης μια 49χρονη υπάλληλος καθαριστηρίου στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης.

Ο άγνωστος προς το παρόν δράστης παραφύλαγε στο σκοτάδι τη γυναίκα, και όταν αυτή στις 4 το πρωί πήγε για να ανοίξει το καθαριστήριο, την αιφνιδίασε.

Ωστόσο, από τις αστυνομικές αρχές έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ληστείας, όπως και η επίθεση να σχετίζεται με εργασιακές διαφορές ή με την επιχείρηση και όλα φαίνεται ότι συγκλίνουν σε προσωπικά κίνητρα του δράστη.

Ο κουκουλοφόρος, με ένα πανί ποτισμένο στο ίδιο υγρό με αυτό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο της γυναίκας, της έκλεισε αρχικά το στόμα για να μην φωνάξει και στη συνέχεια το έριξε στο πρόσωπό της.

Από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό είναι στο ένα μάτι, καθώς το υγρό (σ.σ. η σύσταση του οποίου δεν έχει βρεθεί) της προκάλεσε χημικό έγκαυμα.

Η γυναίκα υποβλήθηκε μάλιστα σε επέμβαση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

Μία προσαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Από την Ελληνική Αστυνομία υπάρχει η ενημέρωση ότι, σχετικά με περιστατικό τραυματισμού 49χρονης, που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε περιοχή της Μεσσήνης, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένας ημεδαπός. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα