Διεθνή

Παρίσι: Μεγάλη φωτιά στη διεθνή αγορά Rungis

Τεράστια πυροσβεστική δύναμη

Parallaxi
παρίσι-μεγάλη-φωτιά-στη-διεθνή-αγορά-rungis-928990
Parallaxi

Μια στήλη σκοτεινού καπνού υψωνόταν πάνω από το Παρίσι την Κυριακή έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε μια τεράστια αγορά προϊόντων που προμηθεύει τη γαλλική πρωτεύουσα και τη γύρω περιοχή με μεγάλο μέρος των φρέσκων τροφίμων της και αυτοχαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη του είδους της στον κόσμο.

Στη μάχη με τις φλόγες τεράστια πυροσβεστική δύναμη

Οι πυροσβέστες κάλεσαν τον κόσμο να μείνει μακριά από την περιοχή στα νότια προάστια του Παρισιού, καθώς 100 αξιωματικοί και 30 πυροσβεστικά οχήματα έδιναν μάχη με την πυρκαγιά στη διεθνή αγορά Rungis.

Ο λοχαγός Marc Le Moine, εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Παρισιού, δήλωσε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και δεν υπήρχε κίνδυνος εξάπλωσής της από την αποθήκη μεγέθους γηπέδου ποδοσφαίρου, που καλύπτει έκταση 7.000 τετραγωνικών μέτρων (1,7 στρέμματα), είπε.

Η αιτία της πυρκαγιάς ήταν άγνωστη αλλά θα διερευνηθεί, πρόσθεσε. Η εκτεταμένη χονδρεμπορική αγορά είναι μια πραγματική πόλη από μόνη της, με περισσότερους από 12.000 ανθρώπους να εργάζονται εκεί και αποθήκες γεμάτες με φρούτα και λαχανικά, θαλασσινά, κρέατα, γαλακτοκομικά προϊόντα και λουλούδια από όλη τη Γαλλία και όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα