Πολιτισμός

9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση!

Απόλαυσε σινεμά από τον καναπέ σου!

Parallaxi
9-ταινίες-για-να-δεις-απόψε-στην-τηλεόρα-904661
Parallaxi

Απόλαυσε σινεμά από τον καναπέ σου!

ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ (2017) σε σκηνοθεσία Τζέιμς Φόλεϊ

Η Αναστάζια (Άνα) Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν), έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί.

*ANT1,Σάββατο 26/03 στις 22:00

ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (2018) σε σκηνοθεσία Ριτς Μουρ και Φιλ Τζόστον

Παγιδευμένοι σε ένα βιντεοπαιχνίδι, ο Ραλφ και η Βανέλοπι έχουν μόνο λίγες ημέρες για να ταξιδέψουν στο διαδίκτυο, να αγοράσουν ένα σπάνιο τιμόνι και να επιστρέψουν προτού βγουν οριστικά από την πρίζα.

*STAR,Σάββατο 26/03 στις 21:00

ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ (2017) σε σκηνοθεσία Ντενίζ Ντι Νόβι

Η Τέσα προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Ντέιβιντ.Ο Ντέιβιντ έχει προχωρήσει στη ζωή του και τα νέα για τον αρραβώνα του με τη γοητευτική Τζούλια δεν είναι για όλους ευχάριστα. Η Τζούλια, η οποία κρύβει ένα δύσκολο παρελθόν, θεωρεί ότι επιτέλους θα μπορέσει να ζήσει με γαλήνη και ηρεμία στο πλευρό του άντρα των ονείρων της, μαζί με την κόρη του.Η παράλογη ζήλεια όμως της Τέσα θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της Τζούλια και η ίδια δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να μετατρέψει το όνειρο της Τζούλια για μια νέα αρχή στον απόλυτο εφιάλτη…

*STAR,Σάββατο 26/03 στις 23:15

The Last Boy Scout (1991) σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ

Ο Τζόε Χάλενμπεκ, αλκοολικός ιδιωτικός ντετέκτιβ, αναλαμβάνει την προστασία της Κόρι, μιας στριπτιζέζ, που δέχεται επανειλημμένα απειλές κατά της ζωής της. Δυστυχώς, όμως τελικά η Κόρι δολοφονείται και ο Τζόε ορκίζεται να βρει τον δολοφόνο. Με τη βοήθεια του Τζίμι Ντιξ, πρώην φίλου της Κόρι και πρώην παίκτη του φούτμπολ, ξεκινά μια έρευνα, που τον οδηγεί σε υψηλά ιστάμενους παράγοντες του αθλητικού χώρου.

*STAR,Σάββατο 26/03 στις 01:30

POWER RANGERS (2017) σε σκηνοθεσία Ντιν Ισραλάιτ

Οι Power Rangers είναι η ιστορία πέντε καθημερινών εφήβων που πρέπει να μεταμορφωθούν σε κάτι εξωπραγματικό όταν μαθαίνουν ότι η μικρή πόλη που κατοικούν, η Έιντζελ Γκρόουβ, και ολόκληρος ο κόσμος βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, εξαιτίας μίας επίθεσης από εξωγήινους.

Οι ήρωές μας, επιλεγμένοι από την μοίρα, γρήγορα ανακαλύπτουν ότι αυτοί είναι που πρέπει να σώσουν τον πλανήτη. Αλλά, προκειμένου να το πετύχουν, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν στην πραγματική ζωή και, πριν να είναι πολύ αργά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως Power Rangers.

*STAR,Σάββατο 26/03 στις 04:45

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ (1991) σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ

Ενας ντετέκτιβ κι ένας σε δυσμένεια μαύρος παίκτης του φουτμπόλ μπλέκουν σε μια επικίνδυνη περιπέτεια εναντίον της Μαφίας, η οποία θέλει να ελέγξει το πρωτάθλημα.

*STAR,Σάββατο 26/03 στις 01:30

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ (2000) σε σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ

Το 1776 στη Νότια Καρολίνα, ένας οικογενειάρχης που θέλησε να μείνει αμέτοχος στον πόλεμο της Ανεξαρτησίας, γίνεται ηρωική μορφή του αγώνα εναντίον των Άγγλων, όταν οι τελευταίοι σκοτώνουν κάποια μέλη της οικογένειάς του.

*MEGA,Σάββατο 26/03 στις 00:30

The Jungle Bunch (2017) σε σκηνοθεσία Νταβίντ Αλό

Ο Μορίς, ένας πιγκουίνος που ανατράφηκε μέσα στην άγρια ζούγκλα από τίγρεις, έχει αναλάβει πλέον τον ρόλο του προστάτη της κοινότητας. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με την παρέα του θα πρέπει τώρα να… υψώσουν το ανάστημά τους απέναντι στον Ίγκορ, ένα επικίνδυνο κοάλα, που μαζί με έναν στρατό ανόητων μπαμπουίνων θέλει να καταστρέψει ολόκληρη τη ζούγκλα!

*OPEN,Σάββατο 26/03 στις 21:15

The Invisible Guest (2017) σε σκηνοθεσία Όριολ Πάουλο

Ο Αντριάν Ντόρια, νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ δίπλα του βρίσκεται το νεκρό σώμα της ερωμένης του, Λάουρα. Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πώς βρέθηκε εκεί, αλλά και χωρίς κάποιο άλλοθι για το έγκλημα, ο Ντόρια προσλαμβάνει την Βιρτζίνια Γκότμαν, διακεκριμένη δικηγόρο, για να τον υποστηρίξει. Μέσα σε μια νύχτα, οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί, ξεκινώντας έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά και σε κάθε κανόνα της λογικής λίγο πριν τη μεγάλη ανατροπή της…

*OPEN,Σάββατο 26/03 στις 02:00

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα