Θεσσαλονίκη

Άγνωστοι τραυμάτισαν 17χρονο στη Θεσσαλονίκη

Ένα ακόμη περιστατικό βίας

Parallaxi
άγνωστοι-τραυμάτισαν-17χρονο-στη-θεσσα-1014146
Parallaxi

Νέο περιστατικό βίας με θύμα ανήλικο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λητής, όπου λίγο πριν από τις 10 το βράδυ ένας 17χρονος δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων.

Ο νεαρός καθόταν με την παρέα του, σε πλατεία της περιοχής, όταν ξαφνικά τους πλησίασαν άγνωστοι και τους επιτέθηκαν για άγνωστο λόγο. Από τα χτυπήματα τραυματίστηκε ο 17χρονος, χωρίς όμως να χρειαστεί να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

Είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα, στις 2.30 το μεσημέρι, άλλο επεισόδιο εις βάρος ανήλικου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επρόκειτο για 17χρονο μαθητή που δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα έξω από λύκειο στην οδό Χριστοπούλου. Οι δράστες τον χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές και χρειάστηκε να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Και τα δύο περιστατικά ερευνώνται από τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα.

Αίτηση μετεγγραφής σε άλλο σχολείο υπέβαλαν οι γονείς του 17χρονου

Αίτηση μετεγγραφής κατέθεσαν στο σχολείο του παιδιού τους οι γονείς του 17χρονου μαθητή, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας δέχτηκε επίθεση από ομάδα 10 ατόμων, ανάμεσά τους και συμμαθητές του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γονείς του 17χρονου έχουν καταθέσει ήδη αίτηση μετεγγραφής του παιδιού σε άλλο σχολείο, η οποία έχει γίνει δεκτή.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα