Θεσσαλονίκη

Αγωνία για την 41χρονη που αγνοείται στη Θεσσαλονίκη – Ερευνούν το κινητό του συντρόφου της οι Αρχές

Τι αναφέρει ο αδελφός της αγνοούμενης

Parallaxi
αγωνία-για-την-41χρονη-που-αγνοείται-στη-1102943
Parallaxi

Το κινητό του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας που εξαφανίστηκε από την Καλαμαριά την Πρωτοχρονιά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές, ώστε να εντοπιστούν τυχόν στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Μέσα στο κινητό του συντρόφου της οι αρχές εκτιμούν ότι υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω. Ενδεχομένως αυτά τα στοιχεία να οδηγήσουν στους λόγους που εξαφανίστηκε.

Η 41χρονη εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ έστειλε δύο μηνύματα σε διαφορετικό χρόνο, στη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Οι Αρχές ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της ενώ φως στην εξαφάνιση αναμένεται να ρίξει η άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Ο σύντροφος σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως «επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε πριν εξαφανιστεί

Παράλληλα, ήρθε στο φως το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία στον σύντροφό της.

Σε αυτό αναφερόταν στα 5.000 ευρώ που φέρεται να πήρε μαζί της πριν εξαφανιστεί. «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω», έγραφε αναλυτικά το μήνυμα.

«Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό»

Την ίδια στιγμή, ο αδερφός της αναφέρει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά η 41χρονη. «Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο», τονίζει.

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό. Έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα μου για χθες το πρωί ότι έχει μία εκκρεμότητα. Δεν μπορούμε να τη βρούμε έχει κλειστό το κινητό της. Δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό στην οικογένεια ώστε να κάνει μία τέτοια κίνηση και να εξαφανιστεί έτσι. Το σημαντικό είναι ότι ούτε το παιδί της δεν έχει ενημερώσει. Ανησυχούμε, δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Κάτι δεν μου αρέσει και δεν μου κολλάει στη σύνταξη του μηνύματος στον σύντροφό της. Παράλληλα, ο σύντροφός της ισχυρίζεται ότι η αδερφή μου πήρε ένα ποσό, το οποίο πάλι δεν μου κολλάει γιατί η αδερφή μου δεν είναι τέτοιο άτομο», δήλωσε ο αδερφός της Γεωργίας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα