Αθλητισμός

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Για την απόφαση της ΕΕΑ

Parallaxi
ανακοίνωση-της-παε-παοκ-κατά-του-υφυπο-434512
Parallaxi

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την εισήγηση της ΕΕΑ στην οποία γίνεται λόγος για πιθανό υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας. Με ανακοίνωση τους οι ασπρόμαυροι κατηγορούν τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη πως δρα ως εντολοδόχος του Ολυμπιακού, ενώ ζητάει από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κινηθεί αναλόγως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα