Θεσσαλονίκη

Αρναούτογλου: Μεγάλη πιθανότητα να χιονίσει το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη

«Θα πρέπει να περιμένουμε και τα στοιχεία της Πέμπτης»

Parallaxi
αρναούτογλου-μεγάλη-πιθανότητα-να-χι-1104608
Parallaxi

Μεγάλη είναι η πιθανότητα οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης να δουν χιόνι το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων, αν και ο Σάκης Αρναούτογλου διατηρεί τις επιφυλάξεις του και σημειώνει πως καλύτερα θα ήταν να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη.

Ο Σάκης Αρναούτογλου στη νέα του ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αν και η πιθανότητα για χιονόπτωση στην πόλη Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σ/Κ είναι αρκετά μεγάλη και σήμερα (παρόλο που ομολογουμένως δεν το δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα), θα πρέπει να περιμένουμε και τα στοιχεία της πέμπτης για να επιβεβαιωθεί ή όχι αυτό το σενάριο και να βγάλουμε ασφαλή μετεοσυμπεράσματα».

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου: 

«Φίλες και φίλοι καλή σας ημέρα

Πολλά τα μηνύματα κυρίως από τους Θεσσαλονίκεις για την πιθανότητα χιονιού το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη όπως ανέφερα στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού της ερτ3.

Όπως τόνισα όμως και χθες και θα το επαναλάβω και σήμερα:

Αν και η πιθανότητα για χιονόπτωση στην πόλη Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σ/Κ είναι αρκετά μεγάλη και σήμερα (παρόλο που ομολογουμένως δεν το δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα), θα πρέπει να περιμένουμε και τα στοιχεία της πέμπτης για να επιβεβαιωθεί ή όχι αυτό το σενάριο και να βγάλουμε ασφαλή μετεοσυμπεράσματα..

Λίγο υπομονή λοιπόν!

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα