Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου: Ομολόγησε ο δράστης – Συμμετείχε σε παρόμοια οπαδική επίθεση το 2019

Λόγω της εμπλοκής του στην επίθεση του 2019 τα στοιχεία του ήταν γνωστά στην αστυνομία

Parallaxi
δολοφονία-19χρονου-ομολόγησε-ο-δράστης-878808
Parallaxi
Το σημείο δολοφονίας του 18χρονου Αλκη Καμπανου στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλίκης, 2 Φεβρουαρίου 2022.

Γνωστός στην αστυνομία από παλιότερες οπαδικές επιθέσεις είναι ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος όπως έγινε γνωστό ομολόγησε το έγκλημα του και αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς 23χρονος Αλβανός και το 2019 είχε πρωταγωνιστήσει σε άλλη παρόμοια επίθεση στη ανατολική Θεσσαλονίκη, στην οποία είχε χρησιμοποιήσει μαχαίρι. Το περίεργο είναι ότι κυκλοφορούσε ανενόχλητος στον οπαδικό χώρο και πως τα στοιχεία του ήταν γνωστά στην αστυνομία καθώς λόγω της εμπλοκής του στην επίθεση του 2019, εκκρεμούσε σε βάρος του δίκη.

Στο μεταξύ σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης τονίζει πως “οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση. Πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Κατά πληροφορίες, είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ φέρεται να είχε απασχολήσει και το 2019 τις διωκτικές αρχές για οπαδικό επεισόδιο στο Πανόραμα.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα