Θεσσαλονίκη

Ένα ακόμα επεισόδιο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Μια καταγγελία από αναγνώστρια για ένα επεισόδιο που συνέβη χθες

Parallaxi
ένα-ακόμα-επεισόδιο-σε-λεωφορείο-του-ο-79816
Parallaxi

img_20150513_190133

Παρά τις οδηγίες του ΟΑΣΘ προς τους ελεγκτές του να είναι ευγενείς και να μην προκαλούν επεισόδια κατά τη διάρκεια του έργου τους, η συρροή των καταγγελιών για άσχημα περιστατικά συνεχίζεται. Μια τέτοια καταγγελία κοινοποίησε στην Parallaxi η αναγνώστρια Α.Δ. που προτιμά να κρατήσει την ανωνυμία της:

“Το περιστατικό που θα περιγράψω παρακάτω έλαβε χώρα την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου (ξημέρωμα Σαββάτου) στη νυχτερινή γραμμή του λεωφορείου 78Ν στη διαδρομή: Αεροδρόμιο προς Τ.Σ. ΚΤΕΛ, μεταξύ 4:30-5:00 π.μ.

Στην επιστροφή μου από τη δουλειά στο σπίτι, ξημερώματα Σαββάτου, έγινα μάρτυρας στο εξής περιστατικό: στο λεωφορείο 78Ν βρισκόταν ελεγκτές του ΟΑΣΘ, σε κάποια στιγμή και ενώ τσακωνόταν με κάποιο νεαρό για τα στοιχεία του, ακούστηκαν φωνές και φασαρία, γυρνώντας το κεφάλι μου προς τα πίσω για να δω τι συμβαίνει είδα ότι η προσοχή τους είχε στραφεί σε μια κυρία, η οποία ήταν η μισή μέσα στο λεωφορείο με το χέρι της να έχει κλειστεί έξω από την πόρτα και ενώ το λεωφορείο βρισκόταν κοντά στην στάση της Ιασωνίδου, να την τραβολογούν κι εκείνη να πασχίζει να βγει. Κάποια στιγμή ο οδηγός άνοιξε την πόρτα για να απελευθερωθεί το χέρι της ενώ εκείνη προσπαθούσε να κατέβει και οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ (3 άντρες) να την τραβούν από το μπουφάν και να φωνάζουν, τελικά η γυναίκα μπόρεσε να κατέβει ενώ εκείνοι συνέχιζαν να φωνάζουν και να την βρίζουν χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως “παλισαβούρα”. Η γυναίκα ήταν γύρω στα 40 και μικροκαμωμένη. Δεν γνωρίζω εάν είχε ή όχι εισιτήριο, ούτε το πώς και γιατί ξεκίνησε αυτό το απίστευτο σκηνικό. Όποιος κι αν ήταν ο λόγος πρόκειται για ένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ γεγονός. Κανείς από τους επιβαίνοντες δεν είπε τίποτα, συμπεριλαμβανομένου και εμού, μέγα λάθος! Φαντάζομαι ότι και οι υπόλοιποι επιβάτες, όπως κι εγώ “πάγωσαν” στη θέα του περιστατικού.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές από κανέναν και για κανένα λόγο.”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα