Θεσσαλονίκη

Φωταγωγήθηκε ροζ το Θεαγένειο για την ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Η φωταγώγηση είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας GP PHARMA.

Parallaxi
φωταγωγήθηκε-ροζ-το-θεαγένειο-για-την-676305
Parallaxi

Σε ροζ αποχρώσεις φωταγωγήθηκε το Θεαγένειο νοσοκομείο, στο πλαίσιο της Ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού. Πρόκειται για μια δράση από το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Α.Ν.Θ. Θεαγένειο.

Η ενέργεια αυτή έχει σκοπό να φωτίσει τη σημασία του προληπτικού ελέγχου αναφορικά με τον καρκίνο, την στήριξη στις γυναίκες με καρκίνο μαστού καθώς και την αμέριστη ευγνωμοσύνη στους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η φωταγώγηση είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας GP PHARMA.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🎀25 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού🎀 Μία σημαντική για όλους μας συμβολική ημέρα που έρχεται να μας υπενθυμίσει για ακόμα μία φορά τη σπουδαιότητα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού! Μια συμβολική ημέρα αφιερωμένη: 💕Σε όλες αυτές τις υπέροχες μαχήτριες που δεν είναι πλέον κοντά μας, αλλά με τόλμη στάθηκαν δυνατές απέναντι στη νόσο. Δε σας ξεχνάμε ΠΟΤΕ και πάντα θα μας δίνετε δύναμη! 💕Σε όλες τις αξιοθαύμαστες #Survivors! Γυναίκες που έγιναν σύμβολο δύναμης, μας ενέπνευσαν, συνεχίζουν να μας εμπνέουν, γίνονται κίνητρο για να μη νοσήσει άλλη γυναίκα και στήριγμα για τη γυναίκα που νοσεί! 💕Στη διασφάλιση της υγείας όλων των υπέροχων γυναικών της ζωής μας και μια ευκαιρία για όλους εμάς για να τους υπενθυμίσουμε τη σπουδαιότητα του προσυμπτωματικού ελέγχου και να τις προστατέψουμε από μία νόσο που είναι 100% ιάσιμη αν διαγνωστεί έγκαιρα! 💕Σε μια από τις μεγαλύτερες μας αγάπες… την αγάπη για τον εαυτό μας! «Μ’αγαπώ και με προσέχω! Βάζω την ΠΡΟΛΗΨΗ στη ζωή μου!» Είναι σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας και να έχουμε ως προτεραιότητα την καθημερινή φροντίδα του, για να μπορούμε στη συνέχεια να δώσουμε φροντίδα και προσοχή σε όλους αυτούς κι όλα αυτά που αγαπάμε! 💌Στο πλαίσιο της σημερινής ημέρας και ώρα 19:00 το Α.Ν.Θ. Θεαγένειο σε συνεργασία με το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης θα φωταγωγήσουν το νοσοκομείο σε χρώμα ροζ. Η ενέργεια αυτή έχει σκοπό να «φωτίσει» την: 💕Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου αναφορικά με τον Καρκίνο 💕Στήριξη στις γυναίκες με καρκίνο μαστού 💕Αμέριστη ευγνωμοσύνη μας στους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η φωταγώγηση είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας GP Pharma προς το Α.Ν.Θ Θεαγένειο. #almazoisthessalonikis #breastcancerawareness #sailforpink

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης (@almazoisthessalonikis) στις

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα